Melikgazi Belediyesi'nden eğitime tam destek

Güncelleme Tarihi:

Melikgazi Belediyesinden eğitime tam destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2017 10:31

Melikgazi Belediyesi'nden eğitime tam destek

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak her zaman eğitimin öncüsü, yatırımcısı ve hizmetkarı olduklarını, gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerle de bunu her zaman kanıtladıklarını söyledi.

 12 eğitim kurumu inşa ederek ilçe halkının hizmetine sunduklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, lise kurumlarından mezun olanlar için üniversiteye giriş kursları açıldığını kaydetti. Melikgazi Belediyesi olarak semtlerdeki sosyal ve spor tesisleri ile kurs merkezlerinde kursların yoğun ilgi ile karşılandığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: 

 “Eğitim, Melikgazi Belediyesi’nin vazgeçilmez yatırım ve hizmet alanıdır. Geleceği planlayan bir belediye olarak eğitime ve eğitimcilere önem veriyor ve yatırım yapıyoruz. Eğitimde okulların açılmasıyla hafta sonlarının tatilini fırsata dönüştürerek kurs merkezlerinde lise mezunlarına yönelik kurslar açtık. Bu kurslar ile öğrencilerimiz geleceğe daha iyi adımlarla sınavlara bilgi birikimi ile iştirak edeceklerdir.”

 Başkan Memduh Büyükkılıçüniversiteye giriş kursları için Melikgazi İlçe Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde olduklarını sözlerine ekledi.

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!