Melikgazi belediyesinden ''Anne Biliyormusun '' projesi

Güncelleme Tarihi:

Melikgazi  belediyesinden Anne Biliyormusun  projesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 13:08

Melikgazi belediyesinden ''Anne Biliyormusun '' projesi

Haberin Devamı

KAYSERİ (DHA) TÜRKİYE'nin daha sağlıklı nesil ve daha bilinçli annelere sahip olması amacıyla yola çıkan “ Anne Biliyor musun ? ” isimli sosyal sorumluluk projesinin  3.cüsüİzmir, Adana’dan sonra  Melikgazi Belediyesinin katkılarıyla Kayseri’de düzenlenecek

Melikgazi Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek , Suriyeli annelerin de  eğitilmesini amaçlayan projenin tanıtımı, yarın  Melikgazi Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, Biocodex Türkiye Genel Müdürü Önder Işınay, Doğuma Hazırlık Uzmanı Pınar Mallı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı dr.Tamer Özsarı’nın katılımlarıyla Melikgazi Belediyesi Başkanlık binası toplantı salonunda yapılacaktır.

Fransız Biocodex firmasının ‘’Anne ve Bebek’’ sağlığı konusunda Türkiye genelinde yaptırdığı araştırma sonuçlarına göre toplumda  bebek bakımı konusunda bazı doğru bilinenlerin yanlış olduğu ortaya çıktğ Buradan yola çıkan firma, herhangi bir ticari beklenti olmaksızın Türkiye genelinde anne ve babaları bilinçlendirmek amacıyla “ Anne Biliyor musun ? ” sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!