Melikgazi Belediyesi, temizlik ve bahçe çalışanlarına iş elbisesi dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Melikgazi Belediyesi, temizlik ve bahçe çalışanlarına iş elbisesi dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 16:19

Melikgazi Belediyesi, temizlik ve bahçe çalışanlarına iş elbisesi dağıttı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediyesi, çevre ve temizlik birimlerinde çalışan personeline mevsimlik iş elbisesi dağıttı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çevre ve Temizlik işleri biriminde çalışan işçilerin sağlıklarına büyük önem verdiklerini ve mevsimine göre iş elbisesi ile sağlık malzemelerini satın alarak dağıtımın yapıldığını söyledi.

Belediye Çevre ve Temizlik birimlerinde çalışan personele her yıl iş elbisesi, pantolon, ceket, yelek, ayakkabı, eldiven, maske ve şapka gibi malzemelerin alındığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, bu birimlerde çalışanların belli aralıklarla kan örneklerinin analizinin yapıldığını ve sürekli sağlık kontrolünden de geçirildiğini kaydetti. Kayserililerin her sabah temiz bir çevrede güne başlattıklarını çünkü bu temizliğin gerçekleştirilmesinde 345 temizlik işçisinin akşam 22.00 ile sabah 06.00 arası genel temizlik yaptıklarını hatırlatan Başkan Büyükkılıç“Temizlik çalışmasının daha etkin, verimli ve koordineli yapılabilmesi için şehri doğu ve batı kısımları olmak üzere iki bölüme ayırdık. İki ayrı şirkete temizlik işini ihale ettik. Böylece planlama daha dar alanda yapılarak işin verimliliği artmaktadır. Bu hafta şehrin doğu bölümündeki 135 işçi ile batı bölümünde yer alan 210 işçiye yazlık elbiseleri ve sağlık malzemesi olmak üzere dağıtımı yaptık.” dedi.

Temizlik işlerinde çalışanların koruma amaçlı gerekli aşılarının da yapıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, gerek belediyenin kadrolu gerek ise özelleştirme ile özel şirkette çalışan tüm işçilerin önümüzdeki günlerde Hepatit (B) aşısının yaptırılacağını sözlerine ekledi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!