Melikgazi Belediyesi 6 ayda 108 ihale yaptı

Güncelleme Tarihi:

Melikgazi Belediyesi 6 ayda 108 ihale yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 14:19

Melikgazi Belediyesi 6 ayda 108 ihale yaptı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2017 yılı içinde Fen İşleri, Ulaşım, Kentsel Dönüşüm, Kentsel Tasarım, Park Bahçeler ve Kültür ile Destek Hizmetleri Müdürlüklerince yapılan 108 ihale sonucunda ilçenin 97 noktasında çalışmaların devam ettiğini söyledi. 
Melikgazi Belediyesi olarak yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak planlı bir çalışma ile alt yapı yatırımcı müdürlükleri ve ilgili şeflikler ile toplantı yapıyoruz. Bu toplantılarda durum değerlendirmesi, çalışmaların son durumu ve gelişimini takip ediyoruz. Şehrin merkez semtlerinde hangi hizmet var ise en köşedeki semtte de aynı hizmet ve yatırım vardır. Kentleşme politikamızda çok merkezli şehir planlıyoruz. Belediyenin birçok hizmetini semtlere ulaştırarak şehir merkezinde yükü azaltıyoruz. Meslek edindirme, nikâh işlemleri, denetim gibi hizmetler semtlere dağılmış durumdadır. Dolayısıyla bu tür kentleşme çalışmalarımız ‘Kayseri Modeli’ olarak bilinmektedir. Birçok uygulamada başarılı olan projelerimiz örnek alınmaktadır" ifadelerini kullandı.
Başkan Büyükkılıç, 2017 yılının ilk 6 ayında 108 ihalenin yapıldığını belirterek, 12 ihalenin ise önümüzdeki günlerde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!