Melekler rövanşta Avrupa için kanatlandı

Güncelleme Tarihi:

Melekler rövanşta Avrupa için kanatlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 14:23

Melekler rövanşta Avrupa için kanatlandı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİLGİSİZ melekler, Almanya seferine çıktı. Bu sezon üst üste 10 maçını kazanarak adeta fırtına gibi esen Yenimahalle Belediyesi Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3. tur rövanş maçında 18 Kasım Cuma günü Alman temsilcisi TuS Metzingen ile karşı karşıya gelecek.

Ligde ve Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam eden Yenimahalle'nin şampiyon melekleri için şimdi sıra Avrupa'da, ilk maçta rakibini Ankara'da üstün bir oyunla deviren melekler Almanya'dan zaferle dönmek istiyor. Kritik mücadele öncesi Yenimahalle ekibinde Anita dışında eksik bulunmazken, takımın performansının ve moralinin üst seviyede olması teknik ekibin yüzünü güldürüyor.

YENİLMEZ ARMADA

Sezon başında yaptığı flaş transferlerle adeta yıldızlar topluluğu haline gelen Başkent ekibi ligde yoluna yenilgisiz devam ederken, şimdi aynı başarıyı Avrupa da sürdürmek istiyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın bu sezon başında çizdiği hedef doğrultusunda canla başla mücadele eden ve son 2 sezon Türkiye Şampiyonu olan melekler, Avrupa'da Yenimahalle ve Türkiye'nin adını duyurarak kupayı ülkemize getirmek istiyor.

AVANTAJ MELEKLERDE

Tur biletini alıp Türkiye'ye dönmek isteyen Yenimahalle ekibi, ilk maçta rakibini Ankara'da 33-27 yenerek rövanş öncesi 6 sayı farkla avantajlı taraf olarak sahada yer alacak. Tübingen kentindeki Paul Horn Arena'da yapılacak ve TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı, Romanya Hentbol Federasyonundan Cristina Nastase ve Simona Raluca Stancu hakem ikilisi yönetecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!