Melek İpek’in duvar iddiasına Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yanıt

Güncelleme Tarihi:

Melek İpek’in duvar iddiasına Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yanıt
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 14:48

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek’in evinin önündeki duvarının yıkılacağı iddialarına cevap verdi. Belediye duvarı yıkmak için çalışma olduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek bugün yaptığı açıklamada evinin önündeki duvarı yıkmak için zabıta ekiplerinin sürekli olarak evinin önüne geldiğini söyledi. İpek, “Durmadan oraya zabıtalar geliyor evimin duvarını yıkmak için, umurumda değil buyursunlar kendilerinin olsun ev. Bütün partiler gelip bize destek oldular, AK Parti bizim düşmanımız değil onları ben çok iyi tanıyorum ve seviyorum, vatana hizmet ettiler. Şimdi hiçbirinin sesi çıkmıyor. O dosyaları lütfen inceleyin ve çıkın iki kelime söyleyin, bugün söylemezseniz ne zaman söyleyeceksiniz” şeklinde konuştu.

BELEDİYE: KONUYLA İLGİLİ ÇALIŞMA YOK

Melek İpek’in iddialarına Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden bir cevap geldi. Belediye açıklamasında Melek İpek’in evinin duvarının yıkılması için belediye ekiplerinin harekete geçtiği iddialarının gerçek dışı olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Belediye'den yapılan açıklamada “Böyle bir durum söz konusu değildir. Böyle bir eylem için ne Belediyemizin yıkım ekipleri, ne de Zabıta ekipleri harekete geçmemiştir. Bu iddialar, kamuoyunu yanıltmak ve yanlış bir algı oluşturmak için yapılmış, taraflı, yanlı ve yalan haberlerdir. Böyle bir durumun yaşanmadığı, harekete geçilmediği, bu konuyla ilgili hiçbir çalışmanın olmadığının kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadeleri kullanıldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!