Mektuplar

RUMUZ: Melek-İstanbulDoğum yerinizi bildirmediğiniz için yükselen burcunuzu tespit edemedim.

Ancak, Güneş’iniz burcun ilk on günlük devresinde bulunuyor. 8 derece Boğa yani Boğa Burcunun yönetici gezegeni Venüs’ün güçlü etkileri altında bulunan biri olduğunuzu gösteriyor. Ay ise, Akrep Burcundayken doğmuşsunuz. Fakat, Güneş-Ay arasında zıt açı olmadığı için içsel çatışmalarınız olmaz. Jüpiter size şans ve iyi bir evlilik anlayışı veriyor. Karşı cinsle ilişkileriniz olumlu olur. Neptün ise, hayal gücü ve yaratıcılık veriyor. Şu sıralarda biraz gergin olmanız gerek.

Özellikle duygusal gerilim ve farklı istekler duyabilirsiniz fakat iyimserliğiniz uyanmış ve yakınlarınızla ilişkileriniz güçlenmiş. Ancak annenizle ilgili sorunları çözümleme zamanı gelmiş. Baskı hissettiğiniz durumla ilgili yeni gelişmeler meydana gelecek ve bu senenin sonlarına doğru sorunlarınızı çözümlemeye başlayacaksınız.

RUMUZ: Özlem-Özlem

Sizin yükselen burcunuz Kova. Ay ise Akrep burcundayken doğmuşsunuz. Aynı anda Neptün kavuşum yapıyor. Bu durum hassasiyetinizi ve sezgilerinizi arttırıyor. Rüyalarınız ve ön görüşleriniz ilginç olmalı. 1991 yılında Pluto tam Ay’ınızın üzerine gelmiş ve aynı zamanda Güneş’inizi de sert etkilemiş. Hayatınızda köklü değişikliklere neden olan olaylarla karşılaşmış olmalısınız. (Annenizin ölümü de bunlardan biri) Ancak, Güneş güçlü konumda bulunduğu için, Jüpiter’in de olumlu etkisiyle her türlü sorunun üstesinden gelebileceğiniz gücü size veriyor. Ayrıca, Satürn’de duygularınızı disipline ediyor. Böylece kararlı, mücadeleci ve dirayetli biri olmanızı sağlıyor. Bu yıl sizin için alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gereken bir dönem. Bu nedenle zorlanabilirsiniz. Olaylar baskı uyandırabilir. Ancak bunlarla başa çıkacak ve yıl sonuna doğru sürpriz fırsatlarla karşılaşacaksınız.

RUMUZ: İpek

Astrolojik haritanızın çıkartılması için doğum gününüzü, doğduğunuz ayı ve yılı tam olarak yazmalı ve doğum yerinizi de belirterek tekrar mektup yazmalısınız. Kendinizle ilgili bu bilgileri vermeden sorunuzu cevaplayabilmem mümkün değil.

RUMUZ: Mehmet Burç

29 derece 36 dakika ile Güneş’iniz Oğlak Burcunda kalmış. Dolayısıyla burcunuz Oğlak. Fakat geçiş döneminde doğmuş olduğunuz için diğer Oğlaklar’dan daha farklı bir tabiat gösterirsiniz.

Gizli istekler açığa çıkıyor

Bugün Mars burç değiştiriyor ve yöneticisi olduğu Koç Burcuna giriyor. Gökyüzünün konumu, cesaret, güç ve büyük beklentilerin açığa çıkacağını gösteriyor. Öğlene doğru Ay Boğa burcuna giriyor ve öğle saatlerinde Venüs ile uyumlu açı yapıyor. Duyguların derinleşeceğini ve finans konularına yönelik tedbirli bir tavrın ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu gizli isteklerin belireceğini gösteriyor. Harcamalar konusunda tedbirli ve dikkatli bir tutum izlenecek.
Yazarın Tüm Yazıları