Mektuplar

RUMUZ: KARIŞIK LUCY "Rüyamda kendimi bir türbede gördüm. (Bu türbenin özelliği gönül gözü açık olanların, türbenin üzerine yağan karı görebildiği diye anlatılır.)

Rüyamda üzerime parlak tozlar yağmaya başladı ve o tozlar bir anda kara dönüştü. Yanımda çok yakın kız arkadaşım vardı ve türbenin adını söyleyerek "Bak bunlar bu türbenin karları" dedi ve "Bu türbenin karları şahidimdir ki sen bu kişiyle evleneceksin" dedi. Adını gösterdiği kişi bana ilgisi olan ama şu an başkasıyla nişanlı biri ve ben hala bu rüyanın etkisindeyim."

Gördüğünüz rüya bilinçaltı olabileceği gibi gösterilen isim, sizin bildiğiniz kişiye ait olmayabilir. Çünkü sadece isim görmüşsünüz ve bu isimde başka birisi olabilir ve gördüğünüz rüya mesaj niteliği taşıyabilir. Yıldız haritanızda sezgileri kuvvetli biri olduğunuz görülüyor. Yükselen burcunuz Aslan ve kendisini nasıl mutlu edeceğini bilen birisiniz. Aşk potansiyeliniz yüksek. Şu sıralarda düşüncelerinizi değiştiren olaylar meydana geliyor. Ve özellikle mutlulukla ilgili hayal gücünüz harekete geçmiş. Eylülden sonra yaşantınızda yeni bir zaman başlayacak ve geçen dönem katlandığınız zorlukların ödülleriyle karşılaşmaya başlayacaksınız.

RUMUZ: CADDE EMLAK

Kızınızın yükselen burcunu öğrenmek için doğum bilgilerini yazmışsınız fakat doğum yerini bildirmemişsiniz. Enlem-boylam farkları yükselen burcun değişmesine neden olur. Mesela Van’da güneş doğarken, yani ufuk çizgisinde yükselirken İstanbul’da henüz doğmaz. Bu nedenle doğum yerini de bildirmeniz gerekiyor.

RUMUZ: DENİZ

Yükselen burcunuz Yay. Şu sıralarda Satürn döngüsü yaşıyorsunuz ve büyük değişimler dönemindesiniz. Ancak döngüden önce başlayan ve birkaç yıldır devam eden bir değişim sürecinde olmanız gerekiyor. Şimdi ise olaylar alışkanlıklarınızı ve tarzınızı tamamen değiştirmeye zorluyor olabilir ve bunun sıkıntısını yaşıyor olabilirsiniz. Fakat iradeniz kuvvetli ve sabırlı biri olduğunuzu söyleyebilirim. Ekimden sonra gösterdiğiniz direnç ve sabrın ödüllerini almaya başlayacaksınız. Babaanneniz, anneniz ve eşinizin aynı gün doğmuş olması anlamlı bir tesadüf. Sizin kaderinizde bu şahsiyetlerin etkisiyle gelişeceğinizi ve kendinizi keşfedeceğinizi söyleyebilirim.

Hayaller gerçekleşiyor

Bugün hayal gücünün harekete geçeceğini işaret eden gökyüzünün konumu, düşlerin gerçekleşeceğini gösteriyor. Özellikle baskı duygusu uyandıran olaylar, aynı zamanda fırsata dönüşecek ve istekleri gerçekleştirmek mümkün olacak. Farklı kültürlerin ve farklı görüşlerin buluşması ve birleşmesi mümkün. Kova burcunda ilerleyen Ay, Satürn ile Neptün arasındaki sert etkiyi uyandırırken Jüpiter’in iyimser etkisi zorlukların içinde fırsatların bulunduğunu gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları