Mektuplar

RUMUZ: AzucenaYükselen Burcunuz Koç. Satürn etkisini sormuşsunuz ancak sizin doğum haritanızda Satürn etkisinin geçmiş olduğu görülüyor.

Şu sıralarda hayalleriniz tetiklenmiş. Geleceğe yönelik istekleriniz artmış ve hormonlarınız harekete geçmiş. Evlilik arzularının yükseldiği bir dönemdesiniz. Evlilik yapmak için uygun koşullar oluşacak. Tabii bu potansiyeli nasıl kullanacağınız size bağlı. Aslında hayallerini gerçekleştirme potansiyeliniz var. Fakat duygularınız çok derinlerde. Sevginizi serbest bırakın ve sevgiyle davranmak için gayret gösterin. Şansınızın yükseldiği bir dönem. Kaderinizdeki kişiyle şu sıralar karşılaşabilirsiniz.

RUMUZ: Pınar Tanılkan

Astrolojiyle ilgili yaptığınız çalışmalar gerçekten dikkat çekici. Özellikle yükselen burcunuzu hesaplamak için bir hayli gayret göstermişsiniz. Elbette ki enlem boylam hesapları ve yaz saati uygulamalarını hesaba katmak gerekiyor. Sizin doğduğunuz yıl yaz saati uygulaması varmış. Bu nedenle yükselen burcunuz Balık oluyor. 

RUMUZ: Arzu

Yükselen burcunu çok merak ettiğin gönderdiğin onlarca mailden anlaşılıyor. Ancak doğum yerini bildirmemişsin. Bu nedenle yükselen burcunu hesaplayamadım. Ve lütfen sadece tek bir mail gönder. Onlarca mail göndermene gerek yok. 

RUMUZ: Yeniden doğmak

Ay düğümleri ile ilgili araştırmalarınız sonucunda ulaştığınız bilgiler doğru. Ancak astrolojiyle ilgili çalışmalar sonucunda farklı ekoller var. Bunların arasında Ay Düğümlerinin geçmiş hayatların tecrübesini bu yaşantıda nasıl aktarılacağına ilişkin iddialarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bunların ne derece tutarlı olduğunu araştırmak pek mümkün olmadığı için dikkatli davranmak gerekiyor. Ben yapmış olduğum araştırmalar sonucunda Güney Ay Düğümünün kişinin atalarından aktarılan bilgiyi işaret ettiğini ve bu bilgilerle donanmış olarak doğduğunu ve Kuzey Ay Düğümünün bulunduğu noktada kullanması gerektiğini tespit ettim.

Bugün neler olacak

İlişkilerin gerilimli olacağını işaret eden gökyüzünün konumu duyguların sert bir biçimde ortaya konulacağını gösteriyor. Özellikle finans konularında ortaya çıkabilecek karışıklıklar ilişkilere yansıyabilir. Sabah saatlerinde ortaya çıkan güçlü arzular günün ilerleyen saatlerinde aniden değişecek. Farklı isteklerin uyanacağını işaret eden gökyüzünün konumu akşama doğru sürpriz karşılaşmaların meydana geleceğini gösteriyor. Kaderinizdeki kişiyle karşılaşabilir ve ilginç aşk maceraları ortaya çıkabilir.
Yazarın Tüm Yazıları