Mektuplar

RUMUZ: Zeytinli

Yükselen burcunuz Aslan. Yaşadığınız sorunların nedeni, sözünü ettiğiniz gibi Satürn etkisi. Önce yükselen burcunuzu etkileyen Satürn, daha sonra da Güneş’inizi tetikleyecek. Ancak daha önemlisi Satürn döngüsü yaşıyorsunuz. Bu döngü, sizin için çok önemli bir zamanın geldiğini işaret ediyor. Büyük değişim zamanı.

Eski dostluklarınızı sarsabilecek olaylar meydana gelebileceği gibi sevdiğinizle aranızda çıkan sorunlar da ilişki anlayışınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Ortaya çıkan olaylar iş hayatınıza yansıyabilir ve şimdiye kadar uyguladığınız sistemi tamamen değiştirmeniz gerekebilir.

Yıl sonuna doğru hem maddi açıdan, hem de duygusal açıdan yaşadığınız baskı artabilir. Şayet güçlü ve mücadeleci tutumunuzu sürdürmeyi başarabilirseniz, Aralık sonundan itibaren 2007 sizin için yükseleceğiniz bir sene olacak.

RUMUZ: Aynalar

Gördüğünüz rüyalar ve yaşadığınız mistik tecrübeler, doğum haritanızdaki Neptün’ün konumundan kaynaklanıyor. Üstelik gökyüzü tepe noktasında durduğu için hayal gücü gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle tasarım gerektiren işler ve sanatsal faaliyetlerde bulunursanız, çok başarılı olabilirsiniz. Üstelik tasarımlar, organizasyonlar, sanat yönetimi ve hayal gücünüzü kullanabileceğiniz alanlarda yapacağınız çalışmalar size kendinizi iyi hissettirecek. Endişelerinizden uzaklaşın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin.

Şimdi sizi, sürprizlerle dolu bir zaman bekliyor. Geçiş yapan Uranüs yükselen burcunuzu tetiklemeye başlamış. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Bu sene sizin için hem sürpriz fırsatlar yılı olacak, hem de baskı ve zorluklarla mücadele etmeniz gerekecek. Özellikle Ekim-Kasım dönemi tedbirli olmalısınız. Çok fazla çalışmanız gerekebilir. Fakat 2007 yılının başlarından itibaren bu çalışmalarınızın karşılığını alacak ve istediğiniz başarıya ulaşacaksınız.

Tatile çıkmak için uygun bir gün

Kendimi yenilemek için bugünden itibaren tatil başlıyorum. Üstelik astrolojik açıdan da tatile çıkmak için uygun bir gündeyiz. Sabahın erken saatlerinde Oğlak burcundaki Ay, Başak burcunda dolaşan Mars’ı harekete geçiriyor. İstekleri gerçekleştirmek için arzular uyandıracak. Aynı zamanda zirveye odaklanmış olanlar bugün isteklerini gerçekleştirme fırsatını yakalayabilirler. Gökyüzünün konumu uzun vadeli planlar yapılacağını işaret ediyor.
Yazarın Tüm Yazıları