Mektuplar

RUMUZ: İpek Sizin yükselen burcunuz, tahmin ettiğiniz gibi Akrep.

Haberin Devamı

Duyarlılığınız ve ketumluğunuz buradan geliyor. Aslında Güneş, son derece atak, hareketli ve enerjik bir burç olan Koç Burcunda duruyor. Çocukluk ve gençlik dönemlerinde Koç Burcunun özelliklerini tam olarak gösterdiğiniz halde, yetişkin olduktan sonra daha içine kapanık ve özel konularınızı paylaşmaktan hoşlanmayan biri olmanızın nedeni yükselen burcunuz. Çünkü siz, Akrep gibi davranan bir Koç’sunuz. Evlilik potansiyelinizin yükseldiği bir dönemde bulunuyorsunuz.

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkinin uyumlu olacağı gözüküyor. Üstelik onun yükselen burcu Boğa. Zıt burçların yükseldiği çiftler arasında aşk doğar. Üstelik onun Güneş’i evlilik evi olan 7. evde ve Jüpiter ile iyi etkileşim içinde. Bu konum ona iyi bir evlilik anlayışı veriyor. Yılın sonlarına doğru evlenebilirsiniz. Huzursuz ve endişeli duygulardan bir an önce sıyrılıp sahip olduğunuz mutluluğun farkın varın.

RUMUZ: Rüyalarımın etkisi

Sizin son derece duyarlı ve içine kapanık kişiliğiniz, rüyalarınızın böylesine zengin olmasına neden oluyor. Düpedüz rüyalarda yaşadığınız bile söylenebilir. Dışa yansıtamadığınız duygularınızı rüyanızda tatmin ediyor ve böylece rahatlıyorsunuz. Anlattığınız rüyaların bir kısmının size özel mesajlar taşıdığını söyleyebilirim.

Tıpkı bana yazdığınız gibi rüya gördükten hemen sonra rüyanızı ve izlenimlerinizi bir kağıda aktarın. Böylece rüyalarınızın yardımıyla çok hoş çıkışlar yapabilirsiniz. Çünkü, anlattığınız rüyalar gerçekten son derece anlamlı, güzel mesajlar taşıyan fakat sadece size özel bir anlatıma sahip. Şayet benim bu rüyaları yorumlamamı istiyorsanız, kendinizle ilgili ipuçlarını da aktarmanız gerekiyor.

Doğum zamanınızı tam olarak yazarak bildirin. Böylece bilinçaltınızın nasıl çalıştığı ve çözümlemeniz gereken durumlar hakkında yorum yapmak mümkün olabilir. Rüyalarınızda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kendi sembollerinizi anlamaya çalışmak olmalı.

Kazalara dikkat

Haksızlık yapıldığı duygusunu uyandıran olayların açığa çıkacağı bir gün. Öğle saatlerinde sabırsızlık ve kararsızlık sonucu kazalar ortaya çıkabilir. Fakat iyimser duyguların yükselmesiyle birlikte gerilimi denetlemek mümkün olabilecek. Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenen Başak, Yay, Balık ve İkizler’in ilk 10 günlük devresinde doğanlar büyük beklentilerinin yaratacağı gerilim sonucu sabırsızlık ve kararsızlık gösterebilir, sert tepkiler ortaya koyabilirler.

Yazarın Tüm Yazıları