Mektuplar

RUMUZ: CANANYükselen burcunuz Başak.

Sevdiğinizin burcunun Balık olması, aranızdaki aşkı açıklıyor. Çünkü Başak ile Balık birbirinin zıt burcu olmakla birlikte aynı zamanda tamamlayıcı burcudur. Birbirinizi son derece çekici bulursunuz. Çünkü onun hem burcu, hem de yükselen burcu Balık. Onun için büyük değişimler dönemi başlamış. Ayrıca sizin için de benzer bir durum söz konusu. Fakat sevdiğiniz kişinin çok daha fazla zorlandığını bilin ve ona karşı anlayışlı davranın. Büyük değişikliği evlenerek gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle bu yılın sonlarına doğru karar verebilir ve 2006’da evlenebilirsiniz.

RUMUZ: DUYGUSUZ


Yükselen burcunuz Yay ve Satürn birinci evinizde duruyor. Yükselen burç birinci evin başlangıç noktasıdır ve sizin doğum anınızda Satürn burada duruyor. Yükselen burç kişinin dışarıya gösterdiği yüzü, davranışlarını belirler. Yani çevrenizdeki kişiler size bakıp ne kadar soğuk veya duygusuz diyebilirler. Aslında siz de kendinizin farkındasınız, fakat bu durumdan şikayet ediyorsunuz. Bence kendinizi kabul edin ve kendinizden memnun olun. Herkesin sıcak ve sevimli olması gerekmiyor. Fakat çok sert bir tavır içinde bulunmak da elbette yorucu bir durum. Öncelikle kendinizi anlamaya çalışın. Satürn’ün özelliklerini kendinizde yükseltici biçimde açığa çıkarabilirsiniz. Satürn, disiplin, sorumluluk, ciddiyet, tahammül ve mücadele gücü gibi özellikler verir. Fakat bunları da fazla ciddiye almamak gerektiğini öğrenmelisiniz. O zaman çevrenizdeki kişiler sizi olduğunuz gibi kabul edecektir.

RUMUZ: SERSERİ


Değişen duygularınızın bu derece belirgin olmasının nedeni geçiş yapan Uranüs’ün sizi tetiklemeye başlamış olması. Fakat anlattıklarınız sadece Uranüs’ten kaynaklanmıyor. Aynı zamanda siz hem Satürn ve Jüpiter, hem de ilerleyen Ay döngüsü yaşıyorsunuz. Sizin için hayatın böylesine önemli bir evresinde Uranüs’ün kuvvetli etkisi aslında bir şans. Fakat şu anda sizin bunu anlamınız çok zor. Çünkü olaylar sizi zorluyor ve kendinizi kaptırmış durumdasınız. Dikkatinizi çevrenize yöneltin. Kendinizle fazla meşgul olmayın ve çok büyük bir geçiş döneminde bulunduğunuzu düşünün. Aşama yapacak ve bambaşka biri olacaksınız. Kendi istediklerini gerçekleştiren kuvvetli birine dönüşmek istiyorsanız kendinize acımaktan vazgeçin ve başaracağınıza inanın. Bulunduğunuz koşullara direnç gösterirseniz, daha sonra ödülünüz büyük olacak.

Duygular değişiyor

Felsefeyi sembolize eden Jüpiter, Mars ve Satürn’ün sert etkisiyle yaşam felsefenizi gözden geçirmenize neden olacak olayların meydana geleceğini işaret ediyor. Özellikle kabul gören ve sistemi belirleyen felsefeye karşı gelmek, reddetmek ve buna bağlı olarak meydana gelecek olaylardan etkilenmek söz konusu. Bir süredir Mars-Satürn arasındaki sert etkileşimi şimdi Mars tetikliyor. Sert, zorlayıcı ve baskıcı tavırlar ilişkileri etkileyebilir. Fakat Venüs’ün tetiklediği Uranüs, zaten ilişki anlayışının değişeceğini işaret ediyor. Duygular aniden değişebilir.
Yazarın Tüm Yazıları