Meizu M5c geliyor! İşte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Meizu M5c geliyor İşte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 07:56

Bir süredir ortalıkta dolaşan haberler gerçek oldu ve Meizu takvimine uygun şekilde yeni orta segment akıllı telefonu Meizu M5c'yi resmi olarak duyurdu.

Haberin Devamı

Daha önce gelen haberler doğrulandı ve Meizu, yeni orta segment akıllı telefonu Meizu M5c'yi tanıttı. Polikarbon gövdeyle üretilen akıllı telefon beş farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak.

Meizu M5c'nin tasarımının iPhone ile olan benzerliği dikkat çekerken, 5 inç'lik 720p ekran, 1.3 GHz'lik sekiz çekirdekli işlemci, 16 GB dahili hafıza ve 2 GB bellek ile satışa sunulacak. Meizu M5c ayrıca 135g ağırlığa ve 8.3mm'lik kalınlığa sahip.

Bunların dışında cihazın ön tarafında ArcSoft'un güzelleştirme algoritmasını destekleyen 5 MP'lik özçekim kamerası ve arka yüzünde de 8 MP'lik f/2.0 diyafram değerine sahip ana kamera yer alıyor.

Meizu M5c geliyor İşte özellikleri

Haberin Devamı

Cihaz az önce de belirttiğimiz gibi siyah, altın, kırmızı, mavi ve pembe olmak üzere beş farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülecek ve orta segment için şık tasarımıyla tercih edilebilir bir seçenek olacak gibi görünüyor.

Meizu M5c'nin Meizu tarafından piyasaya sürülen ve dünya çapında satılacak olan ilk akıllı telefon olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. Satış fiyatı konusunda ise netleşen bir şey olmamasına rağmen, bir süredir 275 Dolar civarında bir fiyatla raflardaki yerini alacağının konuşulduğunu da hatırlatalım.

shiftdelete'in haberine göre cihazın şimdilik Avusturya, Belçika, Brezilya, Brunei, Kamboçya, Çin, Fransa, Hong Kong, Hindistan, İsrail, İtalya, Myanmar, Yeni Zelanda, Rusya, İspanya ve Ukrayna ülkelerinde satışa sunulacağının altını çizelim.

Türkiye için ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!