Mehmetçik Vakfı'ndan teşekkür ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Vakfından teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2018 15:08

Mehmetçik Vakfı'ndan teşekkür ziyareti

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliği, düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri TSK Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.
    TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı, Temsilcilik İdari İşler Uzmanı Levent Tizgili ile birlikte, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Necmettin Tozlu'yu makamında ziyaret etti. Kermes etkinliğini organize eden Araştırma Görevlisi Mustafa Özgel ile kermeste görev alan öğrencileri temsilen Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü 4'ncü sınıf öğrencisi Adem Karaca'nın da bulunduğu ziyarette Topdağı, Bayburt'a TSK Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmak suretiyle destekte bulunan Eğitim Fakültesi'nin tüm öğrencilerine, öğretim görevlilerine ve idarecilerine teşekkür etmek için geldiklerini ve hepsinin adına Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Necmettin Tozlu'ya şükranlarını sunduğunu ifade etti. TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü'nden gönderilen teşekkür mektubunu takdim ett Tozlu'ya veren Topdağı şunları söyledi:
    “Bu örnek davranışı gösteren bilinçli, pırıl pırıl gençleri yetiştiren anne-babalara, fakülte idarecilerine ve değerli öğretim üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Yurdumuzun ve milletimizin güvenliği, huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi, engelli Mehmetçiklerimize sosyal ve ekonomik destek sağlayan, çocuklarına üniversiteyi bitirene kadar yardım yapan, gücünü yüce milletimizin üstün insanlık ve yardımlaşma duygusundan alan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'na yapılan bağış ile çok anlamlıbir katkı sağlandı. Ayrıca; Bu etkinliğin ve devamında bağışın,geleceğin eğitimcilerini yetiştiren bir eğitim kurumu tarafından yapılmış olması, geleceğe daha da ümitle bakmamızı sağlamaktadır."
    Dekan Tozlu da ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, “Ordumuz devletimizin mevcudiyetinin garantisi, bizim de göz bebeğimizdir. Devletimizin ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden, her türlü şartta mücadele eden Mehmetçiklerimize destek olmayı; idarecilerimiz, eğitimcilerimiz ve öğrencilerimiz, önemli bir görev olarak kabul etmekteler. TSK Mehmetçik Vakfı'nda görevli tüm personele, yerine getirdikleri ulvi görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!