Mehmetçik Hüsrev kimdir? Serdar Gökhan kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Hüsrev kimdir Serdar Gökhan kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 16:42

Mehmetçik dizisinde Hüsrev karakterini canlandıran Serdar Gökhan, diziyi yakından takip eden vatandaşların araştırdığı isimler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde de önemli bir rol alan Serdar Gökhan, aynı yapımcının gerçekleştirdiği Mehmetçik Kutül Amare dizisinde Hüsrev karakterine can verecek. Peki, Mehmetçik dizisi oyuncusu Hüsrev kimdir? İşte, Serdar Gökhan hakkında merak edilen bazı detaylar

Haberin Devamı

Mehmetçik dizisinin önemli karakteri Hüsrev, vatandaşların araştırdığı isimler arasında önemli bir yer tutuyor. Peki, Mehmetçik dizisinin Hüsrev'i kimdir? İşte, daha önce Diriliş Ertuğrul'da da boy gösteren Serdar Gökhan hakkında detaylı bilgiler

MEHMETÇİK DİZİSİNİN HÜSREV'İ SERDAR GÖKHAN KİMDİR?

Serdar Gökhan, 15 MAyıs 1946 tarihinde Mudurnu'da dünyaya gelmiştir. Kariyerinde birçok film ve televizyon dizisinde rol almıştır. İlk başrol oynadığı film Kadırgalı Ali'dir. Ayrıca çizgi roman çizerliği de yapmıştır.

Önemli filmlerinden bazıları Gökçe Çiçek, Irmak (Lütfi Ö. Akad) ve Kara Doğan (Yılmaz Duru) olarak sayılabilir. Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman Şah karakterini canlandırmıştır.

Serdar Gökhan'ın canlandırdığı Hüsrev karakteri, 63 yaşında, Plevne gazisi bir pehlivandır. Ömrü savaşmakla geçmiştir. Liyakat madalyası bulunan eski bir askerdir. Bektaşi ocağında aldığı eğitim doğrultusunda, hayat felsefesini çizmiştir.

BAKMADAN GEÇME!