Mehmetçiğe duygulu destek

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçiğe duygulu destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2018 14:37

Mehmetçiğe duygulu destek

Haberin Devamı

 

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKBÖHONDER) üyesi kadınlar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere atkı, bere ve duygu dolu mektuplar yolladı.

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'nde yer alan AKBÖHONDER binasında gerçekleşen etkinlikte bir araya gelen dernek üyesi kadınlar, 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerler için karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalıştıklarını belirtti. Dernek üyesi ve gönüllüsü kadınların yaklaşık bir hafta boyunca ördükleri 5 koliye yerleştirdikleri atkı, bere, eldivenler ve duygu dolu mektuplar, harekata katılan sınır ve ötesindeki askerlere ulaştırılması için Kilis İl Jandarma Komutanlığı'na gönderildi.

MEKTUBU GÖZÜ YAŞLI OKUDU

Oğlunun böbrek hastası ve engelli olması nedeniyle askerlik görevini yapamadığını, bu fırsatı değerlendirip karınca kararınca Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerimize hediyeler yaptıklarını söyleyen Bilge Öztürk, askerlere gönderdiği atkı, bere ve yazdığı mektupla katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Mektubunu okuyan Öztürk, "Ben doğuştan böbrek hastası oğlu olan bir anneyim. Oğlumun sağlıklı olup vatan savunmasında yanınızda olmasını yürekten dilerdim. Fakat haftanın üç günü diyalize girmesi nedeniyle bu mümkün değildi. Bir anne olarak kalbim her an yanınızda. Sizler de benim evlatlarım sayılırsınız. Ellerimle ördüğüm bu ufak hediyemi kabul ederseniz çok mutlu olurum. Sonsuz sevgilerimle, gözlerinizden öperim, anneniz Bilge Öztürk" dedi.

YÜREĞİMİZ ASKERLERİMİZLE ATIYOR

Dernek başkanı Mehmet Şahan, "Dernek üyeleri ve bizlere destek veren kardeşlerimizle birlikte Afrin'de yapılan operasyonda görev alan Mehmetçiklerimize destek amacıyla annelerimizin ördüğü atkı ve bereleri gönderiyoruz. Böyle bir etkinliği gerçekleştirmekten dolayı mutluyuz. Yüreğimiz onlarla atıyor. Çok duyguluyuz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!