Mehmetçiğe 25 ton meyve

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçiğe 25 ton meyve
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 15:28

Mehmetçiğe 25 ton meyve

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinden Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik için elma, armut ve portakaldan oluşan 25 ton meyve gönderildi.

Korkuteli'de hayırseverlerin desteğiyle Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere gönderilmek üzere toplanan 25 ton meyvenin bulunduğu kamyon törenle uğurlandı. Korkuteli Belediyesi tarafından nakliyesi karşılanan meyvelerin bulunduğu kamyonun önüne Türk bayrağıyla "İstikamet kızılelma, Antalya Korkuteli'nden Afrin'e zeytin dalı uzatıyoruz Korkuteli Belediyesi" yazılı pankart asıldı.

Törene katılan Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, "Nakliyesi Korkuteli Belediyesi tarafından karşılanan, Korkutelili hayırseverlerin destekleriyle toplanan meyve TIR'ını dualarla gönderdik. Kahraman ordumuz daha düne kadar kendi topraklarımızda ne yapıyorsa şimdi de sınır dışında ülkemizin başına bela olmaya çalışan terörün kökünü kurutmak adına Afrin'de çarpışıyor. Biz bu belanın kökünün kuruyacağına eminiz. Çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere bunun garantisini verdi. Ordumuzun manevi olarak yanındayız ancak fiiliyatta da bir şeyler yapmak istedik ve bu soğuk kış gününde bizim huzur ve güvenliğimiz için kahramanca çarpışan Mehmetçiğimize Korkuteli'den meyve gönderiyoruz. Allah ordumuza ve kahraman askerlerimize kısa zamanda zaferler nasip eylesin" dedi.

Korkuteli Müftüsü Selim Yazıcı tarafından okunan dua sonrası meyve yüklü kamyon yola çıktı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!