Mehmet Yozgatlı kadro dışı

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Yozgatlı kadro dışı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 13:13

Gaziantepspor, hafta sonunda deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Jose Couceiro yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde 5'e 2 oyun ve çift kale maç çalışmaları yapıldı. Antrenman, soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Tedavisi devam eden Serdar Kurtuluş ve Mahmut Bezgin, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde sahada düz koşu yaptı.

4 FUTBOLCU GÖNDERİLDİ

Bu arada, Gaziantepspor'da ligin bitimine 3 hafta kala hareketli saatler yaşanmaya başlandı. Teknik direktör Jose Coucerio ve kulüp başkanı İbrahim Kızıl'ın görüşmesi ve yeni sezonda yürütülecek transfer politikası çerçevesinde 4 futbolcu kadro dışı bırakıldı.

Haberin Devamı

Takımın tecrübeli isimlerinden Hakan Bayraktar, Recep Biler, Ümit Tütünci ve Mehmet Yozgatlı, kadrodan çıkarıldı ve kendilerinden kulüp bulmaları istendi. 4 futbolcu bu karar üzerine eşyalarını toplayarak tesislerden ayrıldı.  Kırmızı-siyahlılarda, sezon sonunda kadroda düşünülmeyen yabancı ve yerli bazı sürpriz isimlerle de yolların ayrılacağı öğrenildi. Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın, teknik direktör Jose Coucerio'nun verdiği liste doğrultusunda bazı isimlerle temas halinde olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!