Mehmet Yılmaz Antalyaspor'da

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Yılmaz Antalyasporda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 14:05

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Mehmet Yılmaz'ı kadrosuna kattı. Tecrübeli oyuncu 14 yılda 12 ayrı takıma gitmiş oldu.

Haberin Devamı

Gaziantepspor ile yollarını ayıran Mehmet Yılmaz, Medical Park Antalyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Medical Park Antalyaspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in belirlediği eksik bölgelere takviyeler devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, İbrahim Dağaşan'dan sonra bonservisi elinde olan Mehmet Yılmaz'ı da renklerine bağladı. Mehmet Yılmaz için bugün Hasan Subaşı Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törene Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Mehmet Yılmaz katıldı. Medical Park Antalyaspor, 31 yaşındaki futbolcu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarının ciddiyetle devam ettiğini belirten Başkan Akıncıoğlu, "Kendisini kanıtlamış tecrübeli bir futbolcu kardeşimizi daha kadromuza dahil ediyoruz. Ümit ediyoruz ki, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısından itibaren Mehmet Yılmaz takıma büyük katkı sağlayacak ve ekibimiz daha önceki başarılarını egale edecektir" dedi.

Haberin Devamı

BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM

Mehmet Yılmaz ise Medical Park Antalyaspor gibi büyük bir kulübe gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, "Burada herkesin beklentisi çok fazla. Bu beklentilere ben de kendi adıma güzel cevaplar vereceğimi düşünüyorum. Takım arkadaşları, taraftar, şehir ve basın olarak hep birlikte kulübü layık olduğu yere getireceğimizi düşünüyorum. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hedefim, burada başarılı olmak. Zaten iyi kadro var. Hedefi olan bir takım. İnşallah ligi ilk 8 içerisinde bitirip, gelecek yıl daha başarılı oluruz diye düşünüyorum" diye konuştu. Yılmaz, bir soru üzerine kendisine birçok takımdan teklif geldiğini hatırlatarak, "Antalyaspor'dan bana 2-3 hafta önce teklif geldi. Zaten ben Gaziantepspor'dan 5 hafta önce hocamızla karşılıklı konuşarak ayrılmıştım" ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ FİZİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

2001-2002 sezonunda Samsunspor'da çıkış yapan Mehmet, ardından 4 sezon Trabzonspor'da forma giydi. Karadeniz ekibinden sonra yarım sezon kiralık olarak Denizlispor'da oynayan Mehmet, Ankaraspor'da 2 ve Ankaragücü'nde bir sezon forma giydi. Deneyimli oyuncu geçen sezon Eskişehirspor'da oynadı. Süper Lig'de 249 lig maçında 59 gol atan Mehmet, Türkiye Kupası'nda ise 30 maçta 23 gol kaydetti. 3 kez A Milli, 2 kez A2 Milli ve 9 kez Ümit Milli takım olmak üzere 14 kez milli takımlarda yer alan Mehmet, 1.85 cm. boyunda. Santrfor olarak görev yapan Mehmet, güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Bu sezon başında Gaziantespor'a transfer olan ve 7'si ilk 11 olmak üzere 8 maçta forma giyen ve 1 gol atan Mehmet, kulübüyle karşılıklı anlaşarak ayrılmıştı.

Haberin Devamı

ANTALYA CUP TURNUVASI

İmza töreni sonrasında 6 Ocak'ta başlayacak ve 8 Ocak'ta sona erecek 'Antalya Cup Turnuvası' hakkında da bilgi veren Başkan Hasan Akıncıoğlu, turnuvaya Medical Park Antalyaspor'la birlikte Almanya Bundesliga'dan Eintracht Frankfurt, FC Köln ve İran Birinci Lig Takımları'ndan FC Persepolis'in katılacağını açıkladı. Akıncıoğlu, ilk maçın 6 Ocak Perşembe günü saat 17.30'da FC Persepolis-Eintracht Frankfurt, 20-30'da ise Medical Park Antalyaspor-FC Köln takımları arasında oynanacağını söyledi. Final maçlarının ise 8 Ocak Cumartesi günü yapılacağı belirtildi. Karşılaşmanın bilet fiyatları kale arkası 10 TL, açık tribün 20 TL, kapalı tribün ise 80 TL olarak açıklandı. Öte yandan Antalyasporlu futbolcular bu sabah laktak testinden geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!