Mehmet Topal'dan Devler Ligi vurgusu

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Topaldan Devler Ligi vurgusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2012 18:36

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden milli futbolcu Mehmet Topal, Şampiyonlar Ligi'nin kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Sarı-lacivertlilerin İspanya'nın Valencia takımından kadrosuna kattığı Mehmet Topal, FBTV'ye yaptığı açıklamada, takım arkadaşlarıyla beraber, yeni sezonda daha çok pas yapan, mücadele eden ve takım oyunu oynayan bir Fenerbahçe izlettirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Milli oyuncu, devam eden Avusturya kampını değerlendirerek, “Kamp çok iyi geçiyor. Takım halinde çok iyi hazırlanıyoruz. Yorucu idmanlar yapıyoruz. Şu anda olumsuz hiçbir şeyle karşılaşmadık. Umarım emeğimizin karşılığını sezon sonunda alırız” ifadelerini kullandı.

"Takım içindeki arkadaşlık en iyi seviyede"

Mehmet Topal, takım içindeki arkadaşlık ortamının en üst seviyede olduğunu dile getirerek, takıma adaptasyonu hakkında ise şunları kaydetti:
“Ortam çok iyi. Takım içindeki arkadaşlık en iyi seviyede. Zaten çoğu milli takımdan da arkadaşım. Hiçbir zorluk yaşamadım. Takım halinde çok iyi bir sezon başı hazırlık dönemi geçiriyoruz. Takım arkadaşlarım beni aralarına çok çabuk kabul ettiler. Burada gerçekten çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bunu maçlara yansıtırsak, çok iyi neticeler alırız.”

Daha önce oynadığı takımlarda gücünün yettiği kadar mücadele ettiğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'de de aynı performansı göstermek istediğini söyledi. Mehmet Topal, “Şimdiye kadar oynadığım tüm takımlarda, gücümün son damlasına kadar mücadele eden, bunu hisseden bir oyuncu oldum. Bunda bir değişiklik olmayacak. O formanın hakkını vermek için daha önceki yıllarda başka takımlarda ne yaptıysam, Fenerbahçe'de de aynısını yapacağım. Takıma bir şeyler verebilirsem, mutlu olacağım” diye konuştu.

"Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli"

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın daha çok pas yapan, mücadele eden, takım oyunu oynayan bir ekip kurmaya çalıştığını kaydeden milli oyuncu, “Hocamızın istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Hocamızın istediklerini yaparsak, çok iyi bir takım oluruz” dedi.

Şampiyonlar Ligi'nin kendileri açısından çok önemli olduğunun altını çizen milli futbolcu, “Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli bir kulvar. Rakiplerimizi bekliyoruz. Çok iyi bir ekip oluşturduk, yeni oyuncular geldi. İlk turu geçip, guruplara kalmak için kurada rakibimizi bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Topal, Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Dirk Kuyt hakkında ise “Kariyeri ortada olan bir oyuncu. 2-3 gündür beraberiz. Karakter olarak da takıma en iyi şekilde faydalı olmaya çalışan bir oyuncu” yorumunda bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!