Mehmet Batdal için Fenerbahçe ile temastayız

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Batdal için Fenerbahçe ile temastayız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2009 16:11

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, “Mehmet Batdal için Fenerbahçe ile temastayız” dedi.

Bektur yaptığı açıklamada, bazı futbolcularına çeşitli kulüplerinden talipler olduğunu belirterek, “Mehmet Batdal için Fenerbahçe ile temastayız. Hafta sonu İzmir'e gelecekler, görüşeceğiz. Ancak Trabzonspor adına Ünal Karaman da devrede. 750 bin TL'yi veren kulüple el sıkışırız” dedi.

Bonservisini 400 bin lira olarak belirledikleri Veli için Denizlispor ve Kayserispor adına bazı menajerlerin kapılarını çaldığını belirten Bektur, iki yıllık sözleşmesi bulunan Bekir ile Antalyaspor, Bursaspor ve Kayserispor'un yakından ilgilendiğini, 600 bin lira değer biçtikleri bu oyuncunun önünü açmak için bir hamle yapabileceklerini ifade etti. Bektur, aynı şekilde Sercan'ın da Bursaspor'un listesinde olduğunu kaydetti.

Çaykur Rizespor maçının ardından görüşecekleri Kenan ve Ramazan ile anlaşamamaları ve Veli ile Mehmet Batdal'ın da ayrılması durumunda forvet, orta saha ve defans blokuna takviyenin gündeme geleceğini kaydeden Bektur, “Sadece bu sezon için değil. Gelecek yıl için de düşündüğümüz isimleri oynadıkları ülke takımlarında takibe aldık. Kardemir Karabüksporlu Emenike gibi güçlü fiziği ile takıma enerji katacak bir oyuncu bakıyoruz. Gana ve Kamerun öncelikli ülkeler” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!