Mehmet Aurelio bitti

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Aurelio bitti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 00:00

Sağ dizindeki meniskus ve eklem kıkırdağındaki sorunlar nedeniyle bıçak altına yatan 34 yaşındaki futbolcunun sezon bitmeden sahalara dönmesinin imkansız olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın Brezilya asıllı milli futbolcusu Mehmet Aurelio, sağ dizindeki meniskus ve eklem kıkırdağındaki sorunlar yüzünden dün bıçak altına yatıp ameliyat oldu.     

Beşiktaş Kulübü’nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Sağ dizinden sakatlanan ve  yaklaşık 2 aydır tedavi gören tecrübeli orta saha oyuncumuza, Acıbadem Maslak  Hastanesi’nde, kulüp doktoru Prof. Dr. Şenol Akman tarafından, artroskopik  menisetomi (diz içindeki doku yırtığının temizlenmesi) operasyonu yapıldı” denildi. Kulüp doktorlarından Devrim Urgun, 34 yaşındaki futbolcunun sahalardan 5-6 hafta uzak kalacağını açıkladı.

Sözleşmesi bitiyor

Ancak durumun çok daha ciddi olduğu öğrenildi. Aurelio’nun sorunlarının F.Bahçe’de forma giyerken başladığı, yapılan tedaviye cevap vermediği için ameliyat olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Sakatlığının tedaviye cevap vermemiş olması, 34 yaşının dezavantajlarını yaşayan Aurelio’nun mayıs ayına kadar sahalara dönmesinin zor olduğu ve bu yüzden sezonu kapattığı ifade edildi. Beşiktaş’ın mukavelesi sezon sonunda biten Aurelio’nun sözleşmesini uzatmayacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!