Mehmet Ali Alabora: Ailem benim kız olmamı istemiş

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ali Alabora: Ailem benim kız olmamı istemiş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2006 00:00

Bursa 1.İpekyol Festivali'nde Ömer Uğur'la birlikte 'Eve Dönüş' filminin gösterimine katılan Memet Ali Alabora, ilginç açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Alabora: Ailem benim kız olmamı istemiş
Alabora, film sonrasında buluştuğu seyirciden gelen ilgiden çok mutlu olmasının yanı sıra filmin işkence sahneleri durumunun artık yaşanmaması gerektiğini belirtti.

Oyuncu olarak iyi yapımlarda yer almasının yanı sıra anne ve babasının oyuncu olmasından hep etkilendiğini ve kendisinin de oyunculuk adımlarını hep atarken örneğinin ailesi olduğunu belirten Alabora, "Ben onların sanatçı olmalarından hep etkilendim. İzlediğim çizgiden memnunum. Hayatta varolmak ile ilgilide çok mutluyum Memet Ali olarak. Ancak, ben anne ve babamı sanırım hayata geldiğimde hayal kırıklığına uğratmışım. Onlar kız çocuk bekliyorlarmış, ben gelmişim dünyaya. Ama şaka bir yana iyi bir anne ve babanın evladı olmaktan hep gurur duydum" dedi.

Apartmanının ismi Alabora
Cihangir'de oturmaya başlayan ve festival sırasında arkadaşlarının 'Vay apartmanın olmasını geçtik bir de Alabora koymuşsun adını' diye takıldığı Alabora, 'Susun yahu arkadaşlar. Babam istedi bunu. İsmini Alabora koymazsan bozuşuruz dedi. ben de koydum, ne yapayım!' derken, bu konuşmanın duyulmaması için elinden geleni yaptı ama nafile...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!