Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bilgisayar laboratuvarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bilgisayar laboratuvarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 16:40

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bilgisayar laboratuvarı açıldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bilgisayar laboratuvarı düzenlenen törenle açıldı.
Kaymakam Mustafa Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı törenle aralarında bilgisayar laboratuvarı, konferans salonu gibi önemli projelerin de olduğu çalışmalar kesilen kurdele ile resmi olarak hizmete açıldı.
İlk olarak 24 adet bilgisayarın yer aldığı laboratuvarın açılışı gerçekleştirildi. Bakanlık ödeneği ve Okul Aile Birliği’nin katkıları ile hayata geçirilen laboratuvarda öğrenciler bölüm derslerini daha rahat ve gelişen teknolojiye uygun olarak işleyecek.
Buranın ardından ise okulun kapalı spor salonunda yapılan yenilikler gezildi. Kaymakam Mustafa Kaya ve beraberindekiler yenilenen spor salonunda hayata geçirilen tırmanma duvarında öğrencilerin gösterisini izledi.
Okulda hayata geçirilen projelerin en önemlilerinden olan konferans salonu da kurdele kesimiyle açıldı. Daha önce okulun kazan dairesi olarak kullanılan atıl durumdaki salon, yenilenen iç tasarımıyla öğrencilerin hizmetine açıldı.
Okul Müdürü Mustafa Bayrak törende yaptığı konuşmada, 850 öğrenci ve 55 öğretmen ile eğitim öğretime devam ettiklerini belirtti. Okullarında Muhasebe, Bilişim, Büro Hizmetleri, Pazarlama ile Konaklama ve Turizm Hizmetleri alanlarında eğitim verdiklerini söyleyen Bayrak, bu alanlarda toplam 200 öğrencinin de işletmelerde beceri eğitimi aldığını dile getirdi.
Lüleburgaz ve çevresindeki kurum ve işletmeler ile iyi ilişkiler kurduklarını aktaran Bayrak, bu kapsamda paydaşlardan öğrenciler ile ilgili olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!