Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi resmi açılışı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi resmi açılışı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 16:39

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi resmi açılışı yapıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'de, geçen yıl Kasım ayında hizmete giren Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'nin resmi açılışı törenle gerçekleştirildi.

Törene, Çanakkale Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ufuk Tali, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve sağlık çalışanları katıldı.

Hastane bahçesinde düzenlenen açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını ise İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı yaptı. AK Parti Grup başkanvekili Bülent Turan, “Bugün 150 milyon lirayı aşan bir bedelle yapılan ve çevreye örnek olan bir tesisin açılışı için buradayız. Allah kimseyi düşürmesin ama düştüğümüz zaman doktorun, hemşirenin kıymetini çok daha iyi anlıyoruz. Çanakkale’mizin her tarafına baktığımızda, her alanda muazzam bir gelişim görüyoruz. Her ilçemizin en iyi şekilde sağlık hizmetine kavuşması için yoğun mesai harcıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek hastane rismi açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından protokol üyeleri hastaneyi gezip, tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!