Meğer görevden alınmış

Güncelleme Tarihi:

Meğer görevden alınmış
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2010 15:14

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören tarafından 11.03.2010 tarihinde Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş'nin Genel Müdürü olarak atanan Bülent Çağlar'ın dün istifa ettiği açıklanmıştı.

Siyah Beyazlı kulübün resmi sitesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada Bülent Çağlar'ın istifasının yönetim kurulu tarafından kabul edildiği belirtilmişti.

Ancak Çağlar'ın istifa etmediği, görevden alındığı ortaya çıktı.

Dün yaşanan istifa olayı ile iligili bilgisine başvurduğumuz Bülent Çağlar, 4 Mart tarihinde göreve başlamadan 1 hafta önce Başkan emirören'e istifasını verdiğini ve bu istifanın dün kabul edildiğini söyledi. Çağlar konu ile ilgili şunları söyledi:

"Ben 4 Mart tarihinde yani göreve başlamadan bir hafta önce Başkan Demirören'e istifamı vermiştim. Bu istifayı göreve başlamadan bir hafta önce vermemin sebebi ise Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş'nin Genel Müdürü olarak çalışmaya başladıktan sonra benimle ilgili bir sıkıntı olması halinde kulübü zor durumda bırakmamak istediğimdi. Bu eski bir gelenektir. Göreve başlamadan bir hafta önce istifanızı verirsiniz, daha sonra taraflar arasında bir anlaşmazlık çıktığı takdirde bu istifa geçerlilik kazanır ve siz de uzun bir süreç yaşamadan görevden ayrılmış olursunuz. Ben Beşiktaş ile bir sıkıntı yaşamadım. Ancak Başkan benimle çalışmak istememiş ve dün yapılan yönetim kurulu toplantısında 4 Mart günü verdiğim istifam kabul edilmiş. Ben ücret almadan sadece Beşiktaş'a hizmet etmek amacı ile görev yapıyordum. İstifamın kabul edilme nedenini bilmiyorum".

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!