Megahit için start verildi

Güncelleme Tarihi:

Megahit için start verildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2004 00:24

15 Akdeniz ülkesinin katılacağı şarkı yarışmasıyla 11 Eylül’de son bulacak ‘Megahit 2004’ festivali için start verildi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan festival, 6 Eylül tarihinde Fethiye’de başlıyor.

Serhat Hacıpaşalıoğlu ve End Productions’ın organize ettiği, merkezi Los Angeles’ta bulunan FIDOF (Uluslararası Festivaller Federasyonu) tarafından geçen yıl ‘Yılın En İyi Müzik Festivali’ seçilen ‘Megahit Uluslararası Akdeniz Şarkı Yarışması’nın 3’üncüsü için start verildi.

6-11 Eylül tarihleri arasında Başbakanlık Tanıtım Fonu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşecek, yerli-yabancı çok sayıda basın mensubu, müzik otoriteleri ve ünlü sanatçıların katılacağı festival kapsamında her gün çeşitli etkinlikler düzenlenecek. İsrail, Portekiz, Slovenya, İtalya, Mısır, Lübnan, Bosna Hersek, Malta, Yunanistan, Sırbistan-Karadağ, Fransa, Arnavutluk, Hırvatistan, Türkiye ve İspanya’nın katılacağı şarkı yarışması ise 11 Eylül gecesi Show TV’den naklen yayınlanacak. Deniz Seki, Azra Akın ve Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun sunucu ve konuk sanatçı olarak yer alacağı final gecesini sanat ve sosyete dünyasından çok sayıda ünlü ismin izlemesi bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!