Mega sergi

Başbakan Erdoğan’ın “Dünyanın en büyük Hilye-i Şerif sergisi” diye tanımladığı “Aşk-ı Nebi ve Zikir Taneleri” sergisi, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda ziyarete açıldı.

Haberin Devamı

Çağdaş hat koleksiyoncusu Mehmet Çebi’nin “Aşk-ı Nebi ve Zikir Taneleri” adlı Hilye-i Şerif ve tespih sergisi, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı. Serginin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Ayan Musiki Topluluğu’nun konser verdiği açılışa ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, şarkıcı Metin Şentürk ve yapımcı Şahin Özer katıldı. 200 Hilye-i Şerif ile 300 tespihin yer aldığı sergi, 4 Şubat’a kadar görülebilir.

Haberin Devamı

Türkiye’de poz verdi

Amerikalı manken Candice Huffine, büyük beden markası Faik Sönmez için geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye geldi. 27 yaşındaki 44 beden manken, markanın 2013 ilkbahar-yaz kataloğu için birbirinden iddialı kıyafetlerle objektif karşısına geçti.

Görümceyle spor

Demet Şener, geçtiğimiz gün görümcesi Özlem Kutluay’la spor salonundaydı. Kutluay, spora verdikleri molada yengesiyle çektirdiği fotoğrafı In-stagram’da paylaştı.

Babasının kızı

2011 yılında Nurgül Kılınç’la evlenen, eski milletvekili Sefa Sirmen’in büyük oğlu Mustafa Sirmen, geçtiğimiz yılın şubat ayında doğan kızı Alisa’ya çok düşkün. Alisa’yla fotoğraflarını sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşan Sirmen, geçtiğimiz gün de bu kareyi Instagram’a yükledi. Alisa’nın babasına olan benzerliği dikkat çekti.

3 kuşak bir arada

Şeşen ailesinin 3 kuşağını 3 farklı merak bir araya getiriyor. “3 Kuşak 3 Merak Sergisi”, bugün Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi’nde açılacak. Hasan Doğan Tatay 1959’dan beri yaptığı yontularını, Deniz Şeşen 1972’den beri çektiği fotoğraflarını, Yeşim Şeşen Uşaklı ise bu sergiye özel, karma teknik kullanarak yaptığı eserlerini sergileyecek.

İki usta aynı sahnede

Cahide, “Mor Taverna” konseptli eğlencelerine devam ediyor. Mekân, 5 Şubat Salı akşamı sahnesinde taverna müziğinin duayenleri Nejat Alp ve Arif Susam’ı ağırlayacak. Alp ve Susam, sevilen şarkılarını birlikte seslendirecek.

Haberin Devamı

Yaşlanma önlemi

Ceylan Çapa, önceki gün Akmerkez’de objektife takıldı. Bir eczaneye giren Çapa, buradaki kozmetik ürünleri inceledi. Yaşlanma ve sarkma karşıtı bir cilt kremi alan Çapa, çıkışta koşar adımlarla alışveriş merkezinden ayrıldı.

Erdil’in banyo kahramanları

Ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu, çocukları banyodaki kazalara karşı bilinçlendirmeyi hedefleyen “Benim Güvenli Banyom” adlı sosyal sorumluluk projesi için bir çizgi roman hazırladı. Yaşaroğlu, “Banyolar Şatosu” adlı çizgi romanın tanıtımını önceki gün proje için yarattığı Mert ve Maceracı Ayı karakterleriyle birlikte yaptı. Yaşaroğlu, projeyi ilk duyduğunda heyecanlandığını ve çocuklar için çizim yapmaktan büyük keyif aldığını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları