Medyada En Çok Lamine Diarra Yazıldı

Güncelleme Tarihi:

Medyada En Çok Lamine Diarra Yazıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2015 16:13

Medya takip ajanslarının yaptığı araştırmaya göre Antalyaspor geçen on ay boyunca 26 bin 934 haberde yer alırken, kırmızı beyazlıların golcü oyuncusu Lamine Diarra ise, 2 bin 633 haberde boy gösterdi.
"EN ÇOK LAMİNE DİARRA YAZILDI"
Geride bıraktığımız sezon PTT 1. Ligi’nde, mücadele eden ve Play-Off Finali’nde Samsunspor’u yenerek yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen Antalyaspor, sezon boyunca spor sayfalarında toplam 26 bin 934 haberde yer aldığı belirlendi. Medya Takip Ajanslarının yaptığı araştırmaya göre, 1.Lig’de geride kalan on ay boyunca kırmızı-beyazlı takımdaki oyunculardan yazılı basında en çok 2 bin 633 haberle Lamine Diarra’nın konuşulduğu tespit edildi.
İLK ON SIRADAKİ OYUNCULAR
Geride bıraktığımız futbol sezonunu ve Play-Off’lar sonrası Antalyaspor’da sona eren sezon boyunca en çok gündeme gelen futbolcular sıralamasında, Joseph Boum bin 560 haber ile ikinci olurken, Ahmet Aras’ta bin 435 haberle üçüncü sırada yer aldı. Kırmızı-beyazlı oyuncular arasında ilk on sıra içinde yer alan diğer isimler ise, Gökhan Karadeniz, Emrah Başsan, Osman Çelik, Erman Kılıç, Mehmet Sedef, Sosa Fornezzi ve Can Arat.
"TEKNİK DİREKTÖR YUSUF ŞİMŞEK 3 BİN HABERİ GEÇTİ"
Medya takip ajanslarının yaptığı aynı incelemede, 2014-2015 futbol sezonunda Antalyaspor’un başında göreve başlayan Teknik Direktör Engin Korukur toplam 2 bin 069 haberle gündeme gelirken, Kasım ayında Korukır’ın istifasının ardından kırmızı-beyazlı takımın başına geçen Hami Mandıralı 3 bin 505 haberde yer aldığı saptandı. Şubat ayında teknik direktörlük koltuğuna oturan ve Antalyaspor’u şampiyonluğa taşıyan Yusuf Şimşek ise Süper Lig’e yükselme biletini alıncaya kadar geçen sürede toplam 3 bin 604 haberde yer aldığı ortaya çıktı. Kırmızı-Beyazlı takımın Başkanı Gültekin Gencer’in de 2 bin 479 defa yayınlanan haberlerde isminin geçtiği tespit edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!