Medipol Başakşehir – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Medipol Başakşehir – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 10:24

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalin ilk maçları tüm hızıyla devam ediyor. Yarı finale çıkmak için evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Medipol Başakşehir rotasını bu maça çevirdi. Her iki takımın da amacı ilk maçtan avantajlı ayrılmak ve yarı finale yükselmek. Peki, Medipol Başakşehir – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda tek maç usulü gerçekleşen karşılaşmada Sivas Belediyespor deplasmanında mücadele eden Çaykur Rizespor, müsabakadan 2 – 0 galip ayrılmış ve çeyrek finale adını yazdırmıştı. Medipol Başakşehir ise evinde Büyükçekmece Tepecik Spor’u ağırlamış, müsabakadan 4 – 0 galip ayrılmıştı. Çeyrek final kurasında birbiriyle eşleşen iki takımın da amacı yarı finale ismini yazdırmak...

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR – ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

11 Şubat 2016 Perşembe günü saat 20:45’te Başakşehir Fatih Terim Stadında başlayacak olan Medipol Başakşehir – Çaykur Rizespor karşılaşması A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmada düdük çalacak olan hakem ise Kutluhan Bilgiç olarak belirlendi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR’DE SOKOL DİKKAT ÇEKİYOR

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir takımına sezon başında gelen Sokol Cikalleshi, son haftalarda yükselen performansı ile dikkat çekiyor.

Arnavut Milli Takımı’nın direkt forveti olması beklenen 25 yaşındaki başarılı oyuncu 6 Şubat Cumartesi günü Bursaspor ile oynanan maçta attığı 2 gol ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 18 maça çıkan ve 4 gol atıp 2 asist yapan Sokol, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında ise 7 kez gol attı.

ÇAYKUR RİZESPOR’DA KWEUKE BİR SÜRE DAHA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Çaykur Rizespor'un yıldız oyuncusu Leonard Kweuke, Spor Toto Süper Lig’de Gençlerbirliği maçında attığı golün ardından takım arkadaşı Sylvestre ile sevinç gösterisi yapmış ve ardından sakatlanmıştı.

Bu karşılaşmanın ardından 2 haftadır sahalardan uzak kalan golcünün, 3 hafta daha forma giyemeyeceği bilgisi verildi. Gençlerbirliği karşılaşmasında 65. dakikada penaltıdan attığı golün sonrasında takım arkadaşıyla sevinç gösterisi yaparken sakatlanan Kweuke’nin sakatlığı tarihin en ilginç sakatlanmalarından biri olarak gösteriliyor.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR – ÇAYKUR RİZESPOR KARŞILAŞMASI BİLETLERİ SATIŞTA

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalin ilk maçlarının son bulacağı Medipol Başakşehir – Çaykur Rizespor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları ise şu şeilde belirlendi;

1. Kategori - 20,00 TL

Haberin Devamı

Misafir - 20,00 TL

Medipol Başakşehir – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

ÇEYREK VE YARI FİNALLER ÇİFT MAÇ USULÜ OYNANACAK

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda tek maç usulü mücadele eden takımlar çeyrek finalde eşleştikleri takımla çift maç usulü mücadele edecek. Yarı finale çıkmaya hak kazanan takımlar da rakipleriyle çift maç yapacaklar. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalin ilk maçları 9 – 10 – 11 Şubat tarihinde gerçekleşecek. Rövanş maçları ise 1 – 2 – 3 Mart tarihinde oynanacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Amedspor – Fenerbahçe (Oynanadı! MS 3 – 3)

Akhisar Belediyespor – Galatasaray (10 Şubat 2016)

Beşiktaş – Konyaspor (10 Şubat 2016)

Haberin Devamı

Medipol BaşakşehirÇaykur Rizespor (11 Şubat 2016)

BAKMADAN GEÇME!