Medicana Sivasspor - KasımpaÅŸa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Medicana Sivasspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 14, 2016 12:21

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Medicana Sivasspor evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Sivasspor ligde sonlarda yer alırken, rakibi Kasımpaşa ilk 10’un içinde bulunuyor. Her iki takımın da galibiyet için mücadele edeceği karşılaşma merakla bekleniyor. Peki, Medicana Sivasspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Lig’in 24. haftasında Medicana Sivasspor Mersin İdman Yurdu deplasmanında mücadele etmiş ve karşılaşmadan 1 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Kasımpaşa ise evinde Antayaspor’u ağırlamış, maçtan 2 – 1’lik galibiyetle ayrılmıştı.

MEDİCANA SİVASSPOR – KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto süper Lig’de 25. haftanın karşılaşmalarından olan Medicana Sivasspor - Kasımpaşa maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 14 Mart 2016 Pazartesi

Maç Saati: 19:00

Stat: Sivas 4 Eylül Stadı

Maçın Hakemleri: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen, Serkan Olguncan

Yayın: Lig TV

MEDİCANA SİVASSPOR – KASIMPAŞA MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Bu akşam ekranlara gelecek olan Medicana Sivasspor – Kasımpaşa maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 15,00 TL

2. Kategori - 10,00 TL

3. Kategori - 5,00 TL

Misafir  - 5,00 TL

Haberin Devamı

Medicana Sivasspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

SÃœPER LÄ°GDE 14. RANDEVU

Bu akşam gerçekleşecek olan Medicana Sivasspor – Kasımpaşa maçı iki takımın ligdeki 14. karşılaşması olacak. Takımların diğer maçlarda aldıkları sonuçlar şu şekilde;

2007 – 2008

Medicana Sivasspor – Kasımpaşa (4 – 0)

Kasımpaşa – Medicana Sivasspor (0 – 4)

2009 – 2010

Kasımpaşa – Medicana Sivasspor (2 – 2)

Medicana Sivasspor – Kasımpaşa (1 – 1)

2010 – 2011

Kasımpaşa – Medicana Sivasspor (2 – 0)

Medicana Sivasspor – Kasımpaşa (1 – 1)

2012 – 2013

Medicana Sivasspor – Kasımpaşa (1 – 0)

Kasımpaşa – Medicana Sivasspor (1 – 0)

2013 – 2014

Kasımpaşa – Medicana Sivasspor (6 – 2)

Medicana Sivasspor – Kasımpaşa (1 – 2)

2014 – 2015      Â

Kasımpaşa – Medicana Sivasspor (0 – 0)

Medicana Sivasspor – Kasımpaşa (1 – 1) 

2015 – 2016

Kasımpaşa – Medicana Sivasspor (2 – 1)

KASIMPAŞA MEDİCANA SİVASSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu akşam Medicana Sivasspor deplasmanında mücadele edecek olan Kasımpaşa karşılaşmanın İstanbul hazırlıklarını tamamladı.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesislerinde Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5'e 2 top kapma çalışmasıyla antrenmana devam eden futbolcular çalışmalarını çift kale maç ile sona erdirdi.

Haberin Devamı

İdmanda Andreas Isaksson, Ramazan Köse, Eray Birniçan ve Emirhan Emir takımdan ayrı çalışırken, sarı kart cezalısı olan Olivier Veigneau, sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok, David Pavelka, Kubilay Akyüz ve Aydın Yılmaz Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

MEDİCANA SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Bu akşam sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Medicana Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal, karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Küme düşme mücadelesi içinde bulunan Medicana Sivasspor’un pes etmeyeceğini belirten teknik adam, büyük umutları olduğunu dile getirdi. Ligde tam olarak istedikleri yerde bulunmadıklarını söyleyen Mesut Bakkal, takımın başına geldiği andan itibaren yükselen bir grafik olduğunu sözlerine ekledi. Sahalarında oynayacakları karşılaşmaları mutlaka kazanmaları gerektiğine değinen Mesut Bakkal, son 3 haftada kaybedilen puanların hesaplarını değiştirdiğini ve bütün maçlardan puan ya da puanlarla ayrılmak zorunda olduklarını ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!