Medicana Sivasspor-Fenerbahçe soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Medicana Sivasspor-Fenerbahçe soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 23:20

Medicana Sivasspor-Fenerbahçe soyunma odaları

Haberin Devamı

Gökhan CEYLAN - Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA) - FENERBAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Bence 2-2'lik sonuç adil oldu. Sivasspor iyi bir takım ve düşmeyi hak etmedi" dedi. Mourinho ile ilgili soru üzerine ise 'Fikrim yok" dedi. Medicana Sİvasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise "Çok üzgünüm" diye konuştu. 
2-2 biten ve Medicana Sivasspor'un Süper Lig'e veda ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Bizim için zor bir karşılaşma olacağını maçtan önce de bekliyorduk. İyi bir takımla karşılaştık bu akşam. Bana göre Sivasspor ikinci lige düşmeyi hak etmedi. Çünkü kaliteli bir takım gerçekten. Zorlu bir ligde mücadele ediyoruz ve Sivas düşmek mecburiyetinde kaldı. Bu lig, bir lig. Bir iki olumsuz sonuç her şeyi değiştirebiliyor. Rekabeti üst düzeyde olan bir ligde mücadele ettik. Sivasspor 2-0'lık bir avantajla maça başladı. Oradan skoru çevirmek ve tekrar 2-2'ye dönmek, hemen toparlamak biçim için kolay değildi. Ama bunu yapmayı başardık. Oyunun de dengeli gittiğini düşünüyorum maç boyunca. Sivasspor da kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik. 2-2'lik sonuçla ayrıldık buradan. Bence adil bir sonuç oldu. Aynı zamanda Sivasspor'a da en hızlı bir şekilde Süper Lig'e geri dönmelerini diliyorum. Umarım gelecek sezon tekrar istedikleri başarıyı yakalayıp Süper Lig'e dönerler" dedi.
Fenerbehçe teknik direktörlüğü için Jose Mourinho'nin isminin geçmesiyle ilgili olarak bir soru üzerine ise "Benim bir fikrim yok" dedi.
Van Persie'nin maçta oynamaması ile ilgili soru üzerine ise "Sakatlığı tam olarak geçmedi. Denedik, uğraştık, son dakikaya kadar, hatta bu sabaha kadar oynayabilmesi için çaba gösterdik ama olmadı. Maalesef mümkün olmadı. Umarım bir sonraki maça kadar toparlanır" ifadelerini kullandı.
MESUT BAKKAL: ÇOK ÜZGÜNÜM
Medicana Sİvasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, taraftarın maç bitimindeki alkışlarına değinerek, "Maçtan sonra eşi benzeri bulunmayan bir olay yaşadık. Takımı 14 puanlı devralmıştık. 17 puan alarak kaybettik. Son maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum. Taraftarın maçtan sonra yaptığı olay bence unutulmaz. Hafızalarda o kalacak. Değerlendirme yapacak olursak, geldiğim zaman önümüzdeki takımla 7-8 fark vardı. Kapatmak için inanılmaz uğraş veren bir takımımız vardı. Sakatlarımız vardı, kimseye bir şey demedik. Sağ beki sol, sol beki sağ bek oynattığımız maçlar oldu. Eksikleri, mazeretleri sevmeyen bir teknik direktörüm. Olanlarla mücadele ettik ve hiç ummadığımız maçlar kaybettik. Bunu savunma olarak algılamayın. Benim samimi duygularım sadece. Kaybettik, sonuçta söylenecek çok fazla bir şey yok. Bu kadar iyi bir kulübün çok daha iyi yerde olması gerektiğini her zaman söyledim. Futbol bu. Sivasspor camiası, bu taraftar grubu ve yaptıkları ile bu işin altından kalkacaktır. Çok üzgünüm. Talihsiz maçlar oynadık. Trabzon maçı, Antalya, Bursa maçı. Savunma olarak algılamayın ama 2-3 puan şu an çok önemliydi. Herkese geçmiş olsun diyorum. Sonuçta çok çabuk bunun altından kalkacak bir camia var. Gerçekten herkese teşekkür ediyorum. Helal olsun diyorum. Futbolcular da hep ayağa kalkıp mücadele etmeye çalıştı. Bazı zamanlarda ipin ucunu kaçırınca toparlamak zor oluyor ama toparlamak için her şeyi yaptık. Sivas camiası için üzgünüm. Herkese teşekkür ediyorum. Başka söyleyecek bir şeyim yok" dedi.
'KARAR VERECEĞİZ'
Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise lige veda ettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Her ne kadar son haftalarda elimizden gelenin en iyisini yapmış olsak da başaramadık. Maalesef takım küme düştü. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Herkes bu taraftarın nasıl bir taraftar olduğunu görmüştür. Ben Türkiye liginde takımını yanına çağırıp vedalaşan bir taraftar görmedim şimdiye kadar. Bizi teselli eden taraftarımızın bu asil davranışı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Skoru da bulduk ama maalesef Antep'ten gelen haberle birlikte biraz motivasyon düştü ve maç 2-2 sona erdi. Enterasandır; bu sene 4 karşılaşmada 2-0 öne geçip 2-2 beraberlikle biten maçlarımız oldu. Bununla birlikte 7-8 tane ön geçip beraberlikle biten yaklaşık 7-8 tane de öne geçip beraberlikle bitirdiğimiz maçlar oldu. Belki bugün bu durumda olmayacaktık ama futbolun içinde bu tip şeyler var. İnşallah Sivasspor için daha iyi olacak" dedi.
Kongrede tekrar aday olup olmama sorusu üzerine de, "Biz şimdi toplantıya gidiyoruz arkadaşlarımızla. Herkes görüşlerini bildirecek ve oradan bir karar çıkacak. Genel kurulda çoğunluk sağlanamazsa bir hafta sonra yapacağız. Şu an itibariyle bizim yönetim kurulumuzun aday olmadığını söyleyebilirim. Ama toplantı yapacağız, bakalım ne olacak. Taraftara çok teşekkür ediyoruz. Çok iyi örnek oldular. Anlatacak çok şey var aslında ama maalesef olanı değiştirecek sözler değil bunlar. Şimdi üzüntümüzü yaşayalım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!