Medicana Sivasspor-Fenerbahçe Notlar

Güncelleme Tarihi:

Medicana Sivasspor-Fenerbahçe Notlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 20:16

Medicana Sivasspor-Fenerbahçe Notlar

Haberin Devamı

Eraydın AYTEKİN/SİVAS, (DHA)- MEDİCANA Sivasspor ile Fenerbahçe Süper Lig'de 22'inci kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Medicana Sivassor maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile başladı. Dün ameliyat olan kaleci Volkan Demirel'in yerine kalede Portekizli Fabiano görev yaptı.
VAN PERSİE KADRODA YOK
Kafile ile birlikte Sivas'a getirilen Hollandalı oyuncu Robin van Persie ise maç kadrosunda yer almadı. Maçı tribünden izledi. Fenerbahçe 17 kişilik kadro listesi verdi. İstanbul'da bırakılan Volkan Şen ile Nani, Markovic, Kjaer ve Bruno Alves de kadroda yer almadı.
TARAFTAR İLGİSİZ
Karşılaşmaya futbolseverler ilgi göstermedi. Fenerbahçe için ayrılar kale arkası misafir tribününde 200 dolayında sarı lacivertli taraftar takımlarını destekledi. Sivasspor'a ise 6 bin dolayında futbolsever destek verdi. Karşılaşmanın başlama saatinde kentte hava sıcaklığı 9 derece olarak ölçüldü.
ŞEHİTLERİ UNUTMADILAR
Her iki takım da ısınmak için sahaya önünde Hakkari'de düşen helikopterde şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Burak Bikebahşi ile Kara Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın fotoğrafları, arkasında ise 'Unutursak kalbimiz kurusun' yazılı tişörtler ile çıktı.
Medicana Sivasspor'da kart cezalısı Tanase ve Çağatay mücadelede forma giyemedi.
Her iki takımın taratarları da ısınan futbolcularını tribünlere çağırarak moral verdi.
4 EYLÜL STADI'NDA SON MAÇ
Öte yandan 1968 yılında yapılan 4 Eylül Stadı, son futbol maçına sahne oldu. Yeni sezonda yapımı tamamlanan yeni 4 Eylül Stadı'nın devreye girecek olmasından dolayı mevcut stat TOKİ'ye devredilerek yıkılacak ve konut alanına dönüştürülecek.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!