Medicana Sivasspor 1-2 BeÅŸiktaÅŸ

Güncelleme Tarihi:

Medicana Sivasspor 1-2 BeÅŸiktaÅŸ
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 17:48

Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş, küme düşme hattındaki Medicana Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 58. dakikada Mario Gomez ve 62. dakikada penaltıdan Oğuzhan Özyakup kaydetti. Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez maçta bir gol atarken penaltıyı yaptıran isim de oydu. Mario Gomez, 22 gole ulaşarak Beşiktaş tarihinin bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncusu oldu. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 69 yapıp liderliğini sürdürürken, Medicana Sivasspor 24 puanda ve düşme potasında kaldı.

Haberin Devamı

Stat: Sivas 4 Eylül
Hakemler: Halis Özkahya, Mehmet Cem Hanoğlu, Hakan Yemişken
Medicana Sivasspor: Setkus, Cicinho (Dk. 38 İbrahim Öztürk), Boye, Oumari, Emre Öztürk (Dk. 72 Gökhan Süzen), Kone (Dk. 63 Tanase), Adem Koçak, Burhan Eşer, Taouil, Chahechouhe, Hasan Kabze
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Delgado, Marcelo, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 82 Necip Uysal), Kerim (Dk. 59 Gökhan Töre), Sosa, Gomez (Dk. 79 Cenk Tosun)
Goller: Dk. 58 Gomez, Dk. 62 Oğuzhan Özyakup (Penaltıdan) (Beşiktaş), Dk. 90+3 Chahechouhe (Medicana Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 61. Ä°brahim Öztürk (Medicana Sivasspor), Dk. 86 Cenk Tosun, Dk. 90+2 Beck (BeÅŸiktaÅŸ)Â

Medicana Sivasspor 1-2 BeÅŸiktaÅŸ
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI!
58. dakikada Kerim'in defansın arkasına pasında topa hareketlenen Gomez'in ceza alanından vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1
60. dakikada Gomez, İbrahim Öztürk ile ceza alanındaki ikili mücadelede yerde kalınca maçın hakemi Halis Özkahya penaltı noktasını gösterdi. 62. dakikada penaltıyı kullanan Oğuzhan, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti: 0-2 
90+3. dakikada sağdan ceza alanına giren Burhan'ın ortasında ön direğe hareketlenen Chahechouhe, düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu: 1-2.

Haberin Devamı

QUARESMA'NIN YERÄ°NE KERÄ°M FREI
Siyah Beyazlıların Sivas kafilesinde kart cezalısı Quaresma’nın yanı sıra Boyko, Mustafa ve Veli Kavlak yer almıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, cezalı olan Quaresma'nın yerine Kerim Frei'ye ilk 11'de görev verdi. Gökhan Töre ise yedek kulübesinde oturdu.

BECK, CEZALI OLDU
Beşiktaş'ta Andreas Beck, Sivasspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Alman futbolcu, gelecek hafta Akhisar Belediyespor deplasmanında forma giyemeyecek.

Medicana Sivasspor 1-2 BeÅŸiktaÅŸ
BAKKAL: CICINHO ÇIKINCA ZORLANDIK
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Cicinho'nun sakatlanıp çıkması nedeniyle zor anlar yaşadıklarını söyledi. Bakkal, "Oyundan memnun değilim. Bu maçın oyununun bu olmaması lazım. Çok kaliteli ve yetenekli bir takıma karşı oynuyorsunuz. İyi sonuç almak istiyorduk. Beşiktaş'ın yetenekli oyuncuları bizim bu düşüncemize engel oldu. Beşiktaş'a yenildik. Yenilgiyi hazmetmek zor ama fazla takılıp kalmamak gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı

ANKARA'DAN 2 OTOBÃœS TARAFTAR GELDÄ°
Başkent Beşiktaşlılar Birliği, Sivasspor maçına 2 otobüs dolusu taraftarla geldi. Birlik başkanı Cenk Güryel, Tunç Zilelioğlu ve Burak Köksal karşılaşma öncesi sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Beşiktaşlı çocuklara atkı dağıttılar.

SİVASSPOR'DA İKİ EKSİK 
Ev sahibi Medicana Sivasspor'da sarı kart cezalısı Yiğit İncedemir, bu maçta forma giyemedi. Teknik direktör Mesut Bakkal, Yiğit'in yerine kadroda sakatlıktan kurtulan Kone'ye ilk 11'de şans verdi. Sakatlığı bulunan Ziya Erdal'ın yerine ise savunmanın solunda Emre Öztürk forma şansı buldu.

Medicana Sivasspor 1-2 BeÅŸiktaÅŸ

 

BAKMADAN GEÇME!