Media Cup’ta kuralar çekildi

Güncelleme Tarihi:

Media Cup’ta kuralar çekildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2015 16:07

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği Ankara Alışveriş Festivali (ASF-Ankara Shopping Fest) kapsamında bu yıl 4.’sü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Medya Futbol Turnuvası’nda kuralar çekildi.

Haberin Devamı

ATO’da yapılan çekilişe, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ASF İcra Kurulu üyeleri ve turnuvaya katılacak takımların temsilcileri katıldı.
Salih Bezci, son dönemde artan terör olayları nedeniyle festivalde yapılması planlanan eğlenceye yönelik bazı etkinlikleri iptal ettiklerini açıkladı. Teröre prim vermemek için festivali iptal etmediklerini belirten Bezci, “Terör; kimse evinden sokağa çıkmasın, alışveriş yapmasın istiyor. Alışveriş Festivali’ni belirlediğimiz tarihte yapacağız” dedi.
ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan ise festivalde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bazı kültürel ve sportif etkinlikler düzenlediklerini, Futbol Turnuvası’nın da bunlardan biri olduğunu söyledi. Festivalin dar bir bütçe ile gerçekleştirilecek olmasına rağmen değerli hediyeler vereceklerini anlatan Tavşan, festival sırasında vatandaşların her 50 TL’lik alışverişinde bir adet BMW i8 ve 4 adet Jeep çekilişine katılma hakkı elde edeceğini bildirdi. Tek maçlı eleme sistemine göre 32 takımın katılımı ile gerçekleşecek turnuva 28 Ağusots’ta sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!