Meclis’in favorisi Fener

Güncelleme Tarihi:

Meclis’in favorisi Fener
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 23, 2009 00:00

Türkiye’nin sonucunu merakla beklediği derbiyi milletvekillerine göre F.Bahçe kazanacak. En çok tahmin edilen sonuç, sarı lacivertlilerin 2-1 galibiyeti.

Haberin Devamı

*  Hakkı Suha Okay (CHP Grup Başkanvekili): Fenerbahçe’nin asli işi Galatasaray’ı yenmek! Bu durum, bir Fenerbahçe klasiğidir. Skorun önemi yok. Önemli olan Fenerbahçe’nin kazanması.
*  Mesut Yılmaz (Bağımsız Rize Milletvekili): Maçın centilmence geçmesini diliyorum. Tahminim, Galatasaray Fenerbahçe’yi 2-1 yenecek.
*  Abdülkadir Akcan (MHP Afyonkarahisar Milletvekili): 6-0’lık maçı statta izlemiş ve ‘Sağ ayağımla 3, sol ayağımla 3 olmak üzere Fener 6 gol atar’ demiştim. Bu sefer skor tahmini yapmıyorum, ama maçı Galatasaray kazanacak.
*  Ufuk Uras (Bağımsız İstanbul Milletvekili): Fenerbahçeli olarak gönlümden geçen, takımımın 2-0 kazanması. Ama iyi oynayan kazansın. Skordan çok kaliteli futbol önemli. Çünkü, siyasette de  ‘kim kimin kalesine gol atacağım’ diye uğraşıyor. Centilmence bir maç olsun.
*  Vahit Kirişçi (AKP Adana Milletvekili): Rijkaard ile Galatasaray’ın bu sene derbilerin hiçbirini  kaybedeceğini düşünmüyorum. Kesin Galatasaray alır. Maçın sonucu da 2-1 olur.
*  Osman DurmuÅŸ (MHP Kırıkkale Milletvekili): Uluslararası temsil niteliÄŸi olan Türkiye’nin iki güzide takımı karşı karşıya gelecek. Skor tahmini yapmayacağım ama Fener maçı alır.Â
*  Mustafa Vural (DSP Adana Milletvekili): Beşiktaşlı olarak ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Ancak bu beraberlik golsüz olmaz, gollü bir beraberlik bekliyorum.

Haberin Devamı

SKOR TAHMiNLERi

*  Mustafa Kalaycı (MHP Konya Milletvekili): Fenerbahçe-Galatasaray: 1-2.
*  Sadık Yakut (TBMM Başkanvekili): Fenerbahçe-Galatasaray: 3-1.
*  Mustafa Elitaş (Grup Başkanvekili): Fenerbahçe-Galatasaray: 2-1.
*  Mehmet Ocaktan (Bursa Milletvekili): Fenerbahçe-Galatasaray: 1-2.
*  Mehmet Domaç (İstanbul Milletvekili): Fenerbahçe-Galatasaray: 2-1.
*  Fuat Bol (İstanbul Milletvekili): Fenerbahçe-Galatasaray: 2-1.
*  Ahmet Erdal Feralan (NevÅŸehir Milletvekili): Fenerbahçe-Galatasaray: 1-2.       Â
*  Mehmet Emin Ekmen (Batman Milletvekili): Fenerbahçe-Galatasaray: 2-1.     Â
*  Ayşenur Bahçekapılı (Grup Başkanvekili): Fenerbahçe kazanır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!