MEBBİS sınav görev başvuru sonuçları!

Güncelleme Tarihi:

MEBBİS sınav görev başvuru sonuçları
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 13:53

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bünyesinde görev ve sınav görevi isteğinde bulunan kamu personellerinin başvuru sonuçları MEBBİS Personel İşlemleri menüsünde yer alan Hizmetiçi Eğitim Modülünden öğrenilebilecek. MEBBİS Hizmetiçi Eğitim Modülüne nasıl giriş yapılır? MEBBİS sınav görevi ücretleri ne kadar? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından sunulan Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri, kısa olarak MEBBİS denilen dijital uygulama sayesinde Bakanlık bünyesinde görev yapan öğretmen, müdür, yönetici ve uzmanların başvuruda bulunduğu sınav görev isteği sonuçları bugün açıklanacak. Görev yeri başvuru sonuçları MEBBİS sistemi içerisinde bulunan Personel İşlemleri menüsündeki Hizmetiçi Eğitim Modülünden öğrenilecek.

Başvuruda bulunan MEB personelleri; Aday Öğretmenliğe Geçiş Yazılı Sınavı, Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavları, Açık Öğretim Ortaokulu 2015-2016 2. Dönem Sınavı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇED, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Doğrulayıcı Sınavı Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavlarında görev alacak.

Haberin Devamı

SINAV GÖREVİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

2016 yılında sınavlarda görev alacak MEB personelleri için belirlenen ücretler şu şekildedir: Bina sınav sorumlusu 222 TL, bina sınav sorumlusu yardımcısı 148 TL, bina yöneticisi 148 TL, bina yönetici yardımcısı ve salon başkanı 133 TL, gözetmen 118 TL, yedek gözetmen 103 TL, yardımcı engelli gözetmen ise 163 TL ücret alacak.

MEBBİS SINAV GÖREVLENDİRME SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Sınav görevi isteğinde bulunan kamu personellerinin başvuru sonuçları, MEBBİS Personel İşlemleri menüsünde yer alan Hizmetiçi Eğitim Modülünden öğrenilebilecek.  giriş yapabilmek için öncelikle mebbis.meb.gov.tr adresine girilmelidir. Görev yapılan okul müdürlüğünden alınan MEBBİS sistemine sadece kullanıcı adı ve şifresi olanlar giriş yapabiliyor.  Teknolojinin sınırları zorladığı şu günlerde personellerin kendi güvenlikleri açısından sisteme girerken dikkatli olması gerekiyor. Anasayfada yer alan MEBBİS sistemi girişi, kullanıcı adı ve şifrenin yanı sıra doğrulama kodunun da girilmesini istiyor. Tüm bilgiler girildikten sonra sisteme giriş sağlanıyor ve tüm işlemler dijital ortamda gerçekleştirilebiliyor. sisteme giriş yapıldıktan sonra Hizmetiçi Eğitim Modülünden başvuru sonuçları görülebilecek.

Haberin Devamı

MEBBİS HİZMETİÇİ EĞİTİM MODÜLÜNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ. 

BAKMADAN GEÇME!