MEBBİS öğretmen girişi sayfası - MEBBİS'ten sınav yeri öğrenme

Güncelleme Tarihi:

MEBBİS öğretmen girişi sayfası - MEBBİSten sınav yeri öğrenme
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 11:45

MEBBİS öğretmen girişi üzerinden pek çok işlem gerçekleştirilebiliyor. Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) sayesinde öğrenciler ve öğretmenler kişisel sayfalarına giriş yaparak başvuru ve sınav ile ilgili işlemleri gerçekleştirebiliyorlar. İşte, MEBBİS giriş işlemi ve konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Sınav görevi alabilmek için 2017 MEBBİS giriş işlemi yapmak isteyen öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı'nın verdiği hizmete nasıl erişilebileceğini araştırmaya başladı. MEBBİS giriş işlemi ile sınav görevi işlemini gerçekleştirecek olan öğretmenler, hafta sonu yapılacak sınavda görev alabilecek. İşte, MEBBİS giriş işlemi ve konuyla ilgili detaylı bilgiler

Özellikle 2016 öğretmen atamaları sonuçlarını bekleyen öğretmenler şu günlerde Mebbis sistemini kullanıyor. Öğretmenler Mebbis girişi yaparak Mebbis ekranından atama sonuçlarını öğrenebilecekler.

MEBBİS ÖĞRETMEN GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

MEBBİS'e giriş yapmak için mebbis.meb.gov.tr adresine girilmesi gerekiyor. Bu sayfa üzerinden sizin için belirlenmiş olan kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu yazarak kolaylıkla MEBBİS anasayfasına erişilebiliyor. Eğer siz de MEBBİS'e giriş yapmak istiyorsanız, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı

MEBBİS GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS HİZMETLERİ ONLİNE SUNULUYOR

Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS), MEB'in sunduğu tüm elektronik hizmetlerin tamamına verilen isimdir. E-Okul, E-Akademi, Halk Eğitim, Açık Öğretim Kurumları, e-Yurt, e-Taşınır, e-Sınav ve Personel işlemleri gibi daha birçok hizmet internet üzerinden MEBBİS aracılığıyla kullanılabiliyor.

Yardımcı modüller sayesinde öğretmen, yönetici, müdür veya uzman kişilerin kendilerini ilgilendiren işlemleri yapabildikleri MEBBİS uygulaması içerisinde; MEB Yardım Masası, TEFBİS, Merkezi Sistem Sınavları Ücret Tahakkuk Programı, Doküman Yönetim Sistemi, e-Sınav İşlemleri Modülü, e-Akademi, Okul Yönetim Sistemleri gibi modüller yer alıyor.

MEBBİS İÇERİSİNDE YER ALAN MODÜLLER

Devlet Kurumlari Modülü, e-Yatırım İşlemleri, Meis Modülü, Meis Sorgu Modülü, e-Alacak Modülü, e-Burs Modülü, Evrak Modülü, Tefbis, Kitap Seçim Modülü, Döner Sermaye Modülü, EgiTek Sınav Modülü, Sosyal Tesis Modülü, e-Mezun, İlköğretim Kurum Standartları Modülü, Özel MTSK Modülü, Özel Öğretim Kurumları Modülü, Özürlü Birey Modülü, RAM Modulu, TKB Modülü, Performans Yönetim Sistemi, MEB İnternete Erişim Modülü, Öğretmenevi Faaliyet Modülü, Faaliyet Modülü, Yönetici Modülü, Okul Gelişim Programı Modülü, Mal,Hizmet ve Yapım Harcamaları.

Haberin Devamı

HANGİ HİZMETLER SUNULUYOR?

e-Okul -e-Akademi, Halk Eğitim, Açık Öğretim Kurumları, e-Yurt, e-Taşınır işlemlerini MEBBİS üzerinden kullanıcılar hemen hemen her türlü işlemi gerçekleştirebilmektedir.

İçeriğinde bulunan modüller sayesinde MEBBİS'de istenilen modülle ilgili işlemler kolayca gerçekleştirilebilmektedir. Bu işlemler için ise yapmanız gereken tek şey sisteme giriş yapmak olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!