Maya ölecek mi? Sungurlar 7. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Maya ölecek mi Sungurlar 7. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 09:39

Sungurlar, 7. bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Heyecanı bol aksiyon dolu bir bölümle hayranlarının karşısına çıkacak olan Sungurlar'da Maya ölecek mi?

Haberin Devamı

“Ülkemizin üstüne oynanan bu kirli oyunu boz ve bu oyunu oynayanların başına geçir!” sloganıyla yeni sezona başlayan Sungurlar yine aksiyon vaat eden bir bölüm ile ekrana geliyor.

Sungurlar paniklemiştir çünkü Maya yani düzenlenecek büyük saldırıyı deşifre edebilecek tek kişi örgütün eline geçmiştir. Örgüt, Maya’nın canice bir yöntemle öldürülmesine karar verir. Serdar Komutan, Maya ve Naza’yı örgütün elinden almak için bir plan yapar.

AYASOFYA SALDIRISINDA SON DURUM
Ayasofya saldırısı ile ilgili bir gelişme yaşanır. Albay, 12 bombacının Türkiye’ye sızmakta olduğu bilgisine ulaşır ve bombacıların Suriye’den çıkmadan etkisiz hale getirilmesini emreder. Derhal operasyona başlayan Sungurlar, Suriye’de büyük bir ihanetle karşı karşıya kalır.

SUNGURLAR DİZİSİ OYUNCULARI:

Haberin Devamı

Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı) Bora Karakul (Doktor) Merve Anlağan (Meryem) Mehmet Küçük (Ferman) Onur Emre Teber (Fedai) Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf) Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal) Aydın Koç (Şahmar) Yılmaz Şerif (Ahmet)

Maya ölecek mi Sungurlar 7. bölüm fragmanı izle

Hatırlayacağınız gibi dizinin en sevilen karakterlerinden Kordon Celil’i köpekler parçalamış ve kadrodan ayrılmıştı. Uzun süre geri dönüp dönmeyeceği konuşulan Ertuğrul Şakar büyük bir sürpriz yaparak Kurtlar Vadisi Pusu kadrosuna katıldı. Kurtlar Vadisi’nde Yasin Komutan’ı canlandıran Şakar’ın ekranlara dönüşü sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Sungurlar 7. bölüm fragmanı

Sungurlar yeni bölümde Naza, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacak.

Dizide Naza karakterini canlandıran Dilara Büyükbayraktar 23 Ekim 1989 İzmir doğumlu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Büyükbayraktar, İzmir’de bir süre özel tiyatrolarda boy gösterdi. Yeraltılı ve Evlilikte Uzatmalar gibi oyunlarda rol alan oyuncu, Sungurlar dizisinde Naza karakteriyle üne kavuştu.

BAKMADAN GEÇME!