Mavi sular üzerinde beyaz kelebeklerin dansı

Güncelleme Tarihi:

Mavi sular üzerinde beyaz kelebeklerin dansı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 11:23

Süleymanpaşa Belediyesi, Türkiye Yelken Federasyonu, Tekirdağ Yelken İl Temsilciliği ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü iş birliğiyle düzenlenen 2. Rodosto Kupası Yelken Yarışları 21-24 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Haberin Devamı

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek ve 4 gün sürecek 2. Rodosto Kupası Yelken Yarışları'nda Türkiye dahil 7 ülkeden katılan 300 sporcu, 10 ayrı dalda şampiyonluk mücadelesi verecek.

Optimist genel, optimist junior, optimist kızlar, optimist junior kızlar, laser 4.7 genel, laser 4.7 junior, laser 4.7 kızlar, laser radial genel, laser radial gençler ve laser radial bayanlar kategorilerinde sporcuların mücadele edeceği yarışlar 24 Temmuz Pazar günü düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.
Görkemli bir seyir

21 Temmuz Perşembe saat 15:00’de Deneme Yarışları ile başlayacak organizasyonda aynı günün akşamı Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nde Açılış Seremonisi düzenlenecek. 22 Temmuz Cuma saat 11:00’de ise nefesler tutulacak, yarışlar Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yapacağı start atışıyla başlayacak.

Maviye ve rüzgara tutkun sporcuların deniz ve rüzgârla mücadelelerinden enfes görüntülere sahne olacak yarışlar, 24 Temmuz Pazar saat 18:00’de yapılacak ödül töreni ile sona ererken en iyi performansı sergileyen sporculara Süleymanpaşa Belediyesi tarafından “Rodosto Cup’16” ödülleri verilecek.

BAKMADAN GEÇME!