Mavi Melekler Büyükelçilik'te

Güncelleme Tarihi:

Mavi Melekler Büyükelçilikte
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 16:00

‘Mavi Melekler’ adlı 30 kişilik gönüllü ekiple 31 yıldır binlerce insana yardım elini uzatan Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı’nın yararına düzenlenen özel davete, İngiltere Büyükelçiliği ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı yararına İngiltere Büyükelçiliği’nde düzenlenen etkinlikte ‘Anadolu Bacıları Müzik Birliğikonser verdi. İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore’un eşi Maggie Moore’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in eşi Esra Şimşek de katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Maggie Moore, yaşlıları ve gençleri desteklemek için kurulan vakfın çalışmalarını öğrenmesinin kendisini çok etkilediğini belirtirek, “Sadece kendi anne, babalarımıza değil; toplumdaki tüm yaşlılarla el uzatmamız gerek. Onlar bizim bu hayattaki ilk öğretmenlerimiz, bize bu hayatta korumayı, değer vermeyi ve affetmeyi öğrettiler” dedi.

31 YILDIR AYRIM YAPMIYOR

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural ise, “Vakfımız toplumsal sorumluluk bilinci yüksek 30 kişilik gönüllü ordusu ile yola çıktı. Bu Mavi Melekler, tam 31 senedir hiçbir ayrım yapmadan büyük, küçük, engelli, bakıma ve sevgiye muhtaç, sayısı binleri aşan insanımıza maddi ve manevi hizmet verdi ve vermeye devam ediyor. Her şeyi devletten beklemenin doğru olmadığını benimseyen bu gönüllülerimiz, çocuğu olan veya olmayan, kendisine bakamayacak duruma düşen yaşlılarımıza sahip çıktı, onlara sevgi verdi ve ihtiyaçlarını karşıladı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mavi Melekler Büyükelçilikte

BAKMADAN GEÇME!