Mavi Kapı'dan turuncu davet

Güncelleme Tarihi:

Mavi Kapıdan turuncu davet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 02:00

Mavi Kapı Derneği, ‘Dünyayı turuncuya boya’ kampanyasına destek vermek amacıyla yarın Güvenpark’ta dünyadaki her devlet için bir turuncu balonunu gökyüzüne bırakarak “Şiddete dur” diyecek.

Haberin Devamı

Birleşmiş Milletler’in tüm dünyada 25 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında şiddete karşı düzenlediği ‘Dünyayı turuncuya boya’ kampanyasına, Ankara merkezli Mavi Kapı Derneği de destek verecek. Kadına, çocuğa ve aile içi şiddete “Dur” diyebilme adına erkek eliyle kurulan Mavi Kapı Derneği, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde ‘Balonlar gökyüzüne uçsun, şiddet yeryüzünde son bulsun’ adlı etkinlik düzenleyecek. Yarın saat 10.00’da, dünyadaki her devlet için bir turuncu balonunu gökyüzüne bırakmak üzere Ankaralıları Kızılay Güvenpark’a davet eden Mavi Kapı Derneği Başkanı Ozan Canyurt, şunları söyledi:
“Dünyadaki şiddeti, bıraktığımız her bir turuncu balonla gökyüzüne uçurmayı hedefliyoruz. Bir diğer amacımız da, şiddet konusuna insanların dikkatini çekmek ve duyarlılığı artırmak. Bir anneden doğmuş olan, şiddetin insan onuruna aykırı olduğuna inanan ve bu yolda bizimle kampanyaya destek vermek isteyen herkesi yarın sabah Güvenpark’a bekliyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!