MATSO'dan stratejik plan toplantısı

Güncelleme Tarihi:

MATSOdan stratejik plan toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 16:20

MATSO'dan stratejik plan toplantısı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından 2017-2021 Stratejik Planı için toplantı düzenlendi.

MATSO 2017-2021 Stratejik Planı çalışmaları kapsamında 1'inci Meslek Grubu arama toplantısı yapıldı. Toplantıya MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yönetim kurulu üyeleri, 1'nci Meslek Komitesi Başkanı Murat Güven ile üyeler katıldı. Başkan Ahmet Boztaş, Stratejik Plan çalışmalarının ikincisini yaptıklarını belirterek, MATSO olarak tüm çalışmalarını üye odaklı ve bilimsel yöntemlerle yaptıklarını söyledi.

Son 4 yılda MATSO'yu tamamen kurumsal ve sistemli bir yapı haline getirdiklerini kaydeden Boztaş, "Biz göreve geldikten sonra odamızı kurumsal bir yapıya dönüştürdük. İlk göreve geldiğimizde 4 yılık stratejik planımızı hazırlamıştık. Şimdi yeniden bir 4 yıllık stratejik plan hazırlıyoruz. Yaptığımız çalışmaları sizlerle yaptığımız toplantıların ardından hazırladığımız stratejik plan ve program doğrultusunda yapıyoruz" dedi.

Boztaş; toplantılar sonucunda ortaya çıkacak stratejik planın oda çalışmalarına yön verecek yol haritası olacağını, üyelerin değerli katkılarıyla belirlenen ortak hedeflere ulaşmada kendilerine ışık tutacağını aktardı. Boztaş, "Lokomotif sektör turizmin yanında ticaretimizin, tarımımızın, hizmet sektörün daha da güçlenmesini dengeli bir büyüme için gerekli gördük ve bu yönde adımlar attık. 4 yıllık stratejik planımızın süresi doldu. Artık her 4 yılda bir arama toplantıları ile bu stratejik planı belirliyoruz" diye konuştu.

İlçe ekonomisini çeşitlendirmek amacıyla yoğun çaba gösterdiklerini vurgulayan Boztaş, turizm sektörünün ilçe ekonomisinin baş sektörü olduğunu söyledi. Turizmin yanı sıra çeşitli sektörlerde ön plana çıkması gerektiğinin altını çizen Boztaş, şöyle dedi:

"İlçe ekonomimizin çeşitlenmesi ve güçlenmesi için farklı alanlarda çaba gösteriyoruz. Bir taraftan İhtisas Organize Sanayi kurmak için çaba gösteriyoruz. Diğer taraftan ilçemizin üniversite şehri olması için çaba gösteriyoruz. Manavgat'ın hayali olan fakülteyi kısa sürede tamamlayarak ilçemizin ilk fakültesini hizmete sunduk."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!