MATSO standı ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

MATSO standı ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 16:31

MATSO standı ilgi gördü

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MATSO) Prag ve Romanya turizm fuarlarında açtığı stantlar ziyaretçilerden ilgi gördü.

MATSO bölge tanıtımını Avrupa'da aynı tarihlerde 2 farklı ülkedeki turizm fuarlarında açtığı stantlarda sürdürdü. 16-19 Şubat tarihlerinde Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'daki Holiday World 2017 Turizm Fuarı ve Romanya Uluslararası Turizm Fuarı'nda açılan stantlarda ziyaretçilere Manavgat tanıtılarak tatil seçenekleri anlatıldı. MATSO standını Prag Turizm Fuarı'nda, Prag Büyükelçi Müsteşarı Fethi Erdem ve Daire Başkanı Bengü Tetik de ziyaret etti.

MATSO Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, her iki fuarda da MATSO standının yoğun ilgi gördüğünü belirterek, "Her iki fuarda da Manavgat-Side destinasyonunu güzel şekilde tanıttık. Fuarlardaki ilgi umutlarımızı yeşertti. Bu yıl yurt içinde ve dışında 11 fuara stant açmak için planlama yaptık. Şu ana kadar 7'sine katıldık ve bundan sonra Macaristan, Almanya, Ukrayna, Rusya'daki turizm fuarlarında stant açarak ilçemizi tanıtacağız. Özellikle en büyük turizm fuarlarının başında gelen ve 8-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan ITB Turizm Fuarı'na da her yıl olduğu gibi bu yıl da daha büyük bir alanda stant yaparak katılıyoruz. ITB Berlin Fuarı'na bu yıl daha fazla önem veriyoruz. Bu yıl son olarak katılacağımız Moskova Turizm Fuarı'na da çok önem veriyoruz. Bu yıl bölgemize çok fazla Rus turist gelmesini bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!