MATSO Moskova'da Manavgat'ı tanıttı

Güncelleme Tarihi:

MATSO Moskovada Manavgatı tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2018 15:53

MATSO Moskova'da Manavgat'ı tanıttı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Moskova'da 2'cisi düzenlenen Türkiye Festivali'nin bölge ve ülke turizmi içi iyi geçtiğini belirterek, "Moskova'da adeta Manavgat Side rüzgârı esti. Rus turist sayısında geçen yıla göre daha da artış bekliyoruz" dedi

Moskova'da 2'cisi düzenlenen Türkiye Festivali'nde stant açan MATSO, Manavgat ve Side destinasyonu tanıttı. MATSO'nun standı yoğun ilgi gördü. 3 gün süren festival boyunca MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ve stantta görevli personel tarafından Manavgat/Side destinasyonu hakkında bilgi verildi, tanıtıcı materyaller hediye edildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy da MATSO standını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Ersoy, MATSO'nun yaptığı tanıtımların bölge turizmi açısından önemine vurgu yaptı. MATSO standını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ATSO Başkanı Davut Çetin, turizm profesyonelleri ve tatilciler de ziyaret etti.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, festivalin bölge turizmi adına önemine değinerek her geçen yıl daha da verimli geçtiğini söyledi. Bu yıl bölgeye gelen Rus turist sayısında bariz atış olduğuna vurgu yapan Boztaş, bu sayının 2019 yılında daha da artacağını söyledi. Ahmet Boztaş, "MATSO olarak açtığımız standımız yoğun ilgi gördü. Manavgat-Side destinasyonunu tanıttık. Gösterilen ilgi umutlarımızı artırıyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!