MATSO Başkanı'nın bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

MATSO Başkanının bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 13:08

MATSO Başkanı'nın bayram mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm İslam aleminin bayramını kutladı. Bayramların dini ve toplumsal değerlerin yoğun olarak hissedildiği günler olduğunu belirten Başkan Boztaş, mesajında şu ifadeler yer verdi:

"Bayramlar dini ve toplumsal değerlerin yoğun olarak hissedildiği sevginin, muhabbetin, birlik ve beraberliğin, başarışın, huzurun, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Kırgınlıklar ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bir Kurban Bayramı'na, ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Kurban Bayramı'nın başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olması dileyerek bu bayramı huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemizi diliyorum. Üyelerimizin ve Manavgat halkının, Kurban Bayramını kutlayarak sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar geçirmelerini temenni ederim."

Oda üyeleri ve Manavgat halkına da çağrıda bulunan Boztaş, "Bayram alışverişlerimizi Manavgat'tan yapalım. İlçemizden yapılacak alışverişler şehrimizin ticari ve ekonomik hayatına katkı sağlayacaktır" dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!