Mathaeus'un hayatı dizi oluyor

Güncelleme Tarihi:

Mathaeusun hayatı dizi oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2012 00:00

ALMAN Milli Takımı ve Bayern Münih'in kaptanlığını ve daha sonra futbolu bıraktıktan sonra çeşitli ülkelerde milli takım teknik direktörlüğü de yapan Lothar Mathaeus'un hayatı dizi oluyor.

Haberin Devamı

50 yaşındaki ünlü Alman futbolcunun Alman VOX TV tarafından çekilen yaşam belgeseli 6 veya 8 dizi halinde gösterilecek. Belgesel filmin gösterim tarihi ise henüz kesinleşmedi. Futbola Borussia Mönchengladbach alt yapısında başlayan ve gösterdiği başarılı futboluyla profesyonel kadroya alınan Matthaeus, daha sonra Bayern Münih'e transfer olmuştu. Bayern Münih'ten İtalya'nın ünlü kulübü İnter'e transfer olan ve İtalya'dan döndükten sonra tekrar Bayern Münih'te futbol oynayan Lothar Matthaus, Alman milli takımının en fazla formasını taşıyan futbolcu rekorunun da sahibi.

Almanya ile Dünya şampiyonluğu yaşayan, Bayern Münih ile bir çok Bundesliga şampiyonluğu ve Almanya kupasını kazanan,İnter ile İtalya şampiyonu olan Lothar Matthaeus futbol yaşamı dışında da renkli bir hayat yaşadı. 4 kez evlenip boşanan ve en son 27 yaşındaki ünlü manken Joanna ile birlikte olan Matthaues'un yaşamının tümü filme alınmaya başladı. Ünlü spor adamıyla birlikte sürekli bir kameranın peşinden gittiği ve belgeseli çevirdiği ifade edilirken Lothar Matthaeus "Sadece banyo ve yatak odası çekimleri olmayacak. bunlar dışındaki tüm yaşamımı anlatıyorum. Belgesel filmde Lothar'ın nasıl bir kişilikte olduğunu aynen gösteriyorum. Belgeselde çocuklarım, gezilerim, tatilde yaptıklarım, işve boş zamanlarım açıkça gösterilecek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!