Materazzi Zidane'a meydan okudu!

Güncelleme Tarihi:

Materazzi Zidanea meydan okudu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2014 12:16

ALS hastalığı için başlatılan ‘Bir Kova Buz’ kampanyasına, 2006 Dünya Kupası’nda Zidane'nın kafasına maruz kalan Materazzi de katıldı.

Haberin Devamı

2006 yılında düzenlenen Dünya Kupası’nda İtalya ile Fransa arasında oynanan finale damgasını vuran Zidane ile Materazzi bu kez çok farklı bir olay için karşı karşıya geldi. Zidane ile İtalya’nın beraberlik sayısını kaydeden Materazzi arasında yaşanan gerginlik sonrası Fransız yıldız rakibine kafa atmış ve kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Materazzi, finale damgasını vuran bu olayı ALS hastaları için başlatılan ‘Bir Kova Buz’ kampanyası ile yeniden akıllara getirdi.


Böyle meydan okuma görülmedi
Yayınladığı videoda ilk olarak Juventus formasıyla görülen Materazzi, daha sonra arkasını dönerek sırtında yazılı olan Zidane ismin göstererek eski rakibine meydan okudu. Ardından Zidane yazılı formayı çıkaran Materazzi kendi adının yazdığı Inter formasıyla buzlu suyu kafasından aşağı dökerek bu anlamlı projeye destek olan isimler arasındaki yerini aldı. Zidane’ın şimdi bu meydan okumaya vereceği cevap bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!