Matematik şampiyonası TOBB ETÜ’de

Güncelleme Tarihi:

Matematik şampiyonası TOBB ETÜ’de
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2011 00:00

TOBB ETÜ, “Ankara ilköğretim Okulları Arası 1. Matematik ve Akıl Oyunları Şampiyonası”na ev sahipliği yapacak. Matematikçiler Derneği tarafından düzenlenecek şampiyona, 29 Mayıs Pazar günü yapılacak.

TOBB ETÜ’den yapılan açıklamaya göre 1. Matematik ve Akıl Oyunları Şampiyonası 29 Mayıs 2011, Pazar günü TOBB ETÜ Söğütözü Sosyal Tesislerinde Saat 10.00?16.00 arası gerçekleştirilecek. Matematikçiler Derneği’nce (MATDER) matematiği sevdirmek amacıyla, Akıl Oyunları Dergisi’nin organizatörlüğünde, Sınav Dergisi Dershaneleri ve TOBB ETÜ Üniversitesi’nin katkılarıyla düzenlenecek yarışmaya tüm eğitim gönüllüleri davetli olacak. MATDER web sayfasından başvuran, Ankara‘daki ilk 100 okul yarışmaya katılmaya hak kazandı. Yarışmaya katılacak her okuldan üçer öğrenci okulları adına yarışacak. Ödül töreni saat 16.30 da yapılacak.

Yarışmada ilk üçe giren okullar, birincilik, ikincilik ve üçüncülük kategorilerin de ödüllendirilecek, kupa ve sertifikalar verilecektir. Birinci gelen okul öğrencilerine büyük dizüstü bilgisayar (notebook), ikinci gelen okul öğrencilerine küçük dizüstü bilgisayar (netbook) ve üçüncü olan okul öğrencilerine ise fotoğraf makinesi hediye edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!