Masterlerin Ustaları Sahaya İndi

Güncelleme Tarihi:

Masterlerin Ustaları Sahaya İndi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 18:01

4 GRUPTA 35 TAKIMIN MÜCADELE VERDİĞİ MASTERLER EGE BÖLGESİ LİGİ'NDE İKİNCİ HAFTA GERİDE KALIRKEN, LİG OLDUKÇA ÇEKİŞMELİ GEÇİYOR.

4 grupta 35 takımın mücadele verdiği Masterler Ege Bölgesi Ligi’nde ikinci hafta geride kalırken, lig oldukça çekişmeli geçiyor.
Masterler Ege bölgesi Ligi’nde ikinci hafta sona erdi. Ligde 4 grupta 35 takım kıyasıya bir mücadele verirken, ikinci haftanın sonunda Akhisar Masterler, Güzelbahçe Masterler, Smyrnia Masterler ve Salihli Masterler guruplarında liderlik koltuğunu paylaştı. Öte yandan Soma Masterler 10 golle ligin en çok gol atan ekibi olurken, Ege Üniversitesi Masterler kalesinde gördüğü 14 gol ile en çok gol yiyen takım oldu.
Ege Masterler Federasyon Başkanı Recep Çolak, ligin çekişmeli geçtiğini ifade ederek, "35 takımda toplamda binin üzerinde lisanslı 40 yaş üstü delikanlılar spor yapıyorlar. Tatlı bir rekabet içinde centilmence sporun birleştirici gücünü arkamıza alarak futbol oynuyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmelerimiz sürüyor. Amacımız Ege’de başka illerde de temsilcilik açarak futsal, plaj futbolu branşları gibi futbol federasyonun bünyesine girmek. Şu an en büyük desteği belediye başkanlarımızdan ve İzmir Amatör Kulüpler Federasyonu’ndan alıyoruz. Hafta sonları masterler maçlarını izlemenizi tavsiye ediyorum. Bizler spor ve futbol adına güzel örnekler sergiliyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!